Gori de Muro torna a celebrar el seu tradicional showcooking al Claustre des Convent

Els xefs Javier Hoebeeck, Marga Brunet i Jaume Comas seran els encarregats de fer diverses tapes d'autor per als assistents.

Gori de Muro torna a celebrar el seu tradicional showcooking al Claustre des Convent

El proper 17 de juny a les 20:00h el Claustre del Convent de Muro acollirà la VI edició del Showcooking Gori de Muro. Un esdeveniment ja tradicional en aquest poble que uneix els millors xefs del moment i que feia tres anys que no es podia celebrar a causa de la pandèmia.

Aquest any, els xefs que participaran al Showcooking seran Javier Hoebeeck, que recentment va rebre la seva primera estrella Michelin al restaurant Fusion19; Marga Brunet, xef del restaurant S’Era de Pula amb passió per la gastronomia local, i Jaume Comas, xef del Grup Santi Taura a qui encanta la innovació a la cuina. Tots tres seran els que posin gust a aquest esdeveniment únic.

A més dels xefs, l’esdeveniment comptarà amb la presència de Koldo Royo, que amenitzarà l’esdeveniment, i amb els vins de Cellers Butxet i Celler Son Ramon, que triaran els vins perfectes per maridar amb les tapes dels nostres xefs.

Aquest esdeveniment compta amb la participació de l’Ajuntament de Muro, Nou Espectacles i Coent, agència de comunicació i branding. En edicions anteriors, el showcooking ha comptat amb cuiners de la talla d’Andreu Genestra, Jonay Hernández, Ariadna Salvador i Pau Navarro, Miquel Calent, Santi Taura o Tomeu Arbona, entre d’altres, sent un èxit de participació.

  • Publicidad
    El Iris