Quarta edició del concurs de cuina Alternachef 2018

La Fira Arrels va ser l'escenari d'aquesta trobada de joves afeccionats a la cuina

Quarta edició del concurs de cuina Alternachef 2018

Des de les 16.00 h, d’ahir diumenge els 44 joves procedents dels Casals de Joves de Menorca, distribuïts en 6 equips, van dur a terme amb il·lusió, feina en equip i destresa els plats que el jurat va requerir per passar la prova: raoles de carn de be amb brossat i mel (receptari Fra Roger) i unes postres de creació pròpia.

S’atorgà un Premi al millor plat a l’equip del Casal de Joves de Ciutadella i un Premi al millor segon equip al Casal de Joves des Castell. Tots dos grups van  rebre com a obsequi una vitroceràmica elèctrica o un forn, a elecció, per al seu Casal de Joves.

El certamen AlternaChef va comptar  amb la col·laboració especial de l’entitat Fra Roger. Van ser membres d’aquesta associació, Antoni Aguiló i Francesc Aguiló, qui proposaran les receptes elaborades i formaren part del jurat, juntament amb el conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports Miquel Company, la cuinera menorquina del restaurant Es tast de na Sílvia, Sílvia Anglada i el cuiner Emil Samper, cuiner del restaurant El Crudito i  participant a MasterChef 2.

Emil Samper va dinamitzar tota l’activitat, aconsellar els participants i, al final, juntament amb la resta de jurats, va entregar els premis a tots els participants.

També vam comptar amb la col·laboració de la Cooperativa de Consum San Crispín, Uniformes Menorca, Es Capell de Ferro i Son Tema, que van proporcionar material per a l’elaboració dels plats i obsequis per als participants.

La trobada va finalitzar a les 18.30,00h del fosquet amb una degustació de braç de gitano i amb  els joves tornant als seus respectius pobles amb la il·lusió a les seves cares i amb la intenció de preparar-se pel proper AlternaChef.

AlternaChef forma part del Programa de prevenció sobre drogodependències AlternaNits, finançat per el Consell Insular de Menorca i el Plan Nacional sobre Drogas.

El reportatge fotogràfic complet està disponible a la pàgina de Facebook de l’INJOVE:

www.facebook.com/injove