Mercadona donarà diàriament aliments a la Creu Roja a Maó i Ciutadella

La companyia inicia una col·laboració amb la Creu Roja mitjançant el lliurament diari de productes de primera necessitat

Mercadona donarà diàriament aliments a la Creu Roja a Maó i Ciutadella

Mercadona ha iniciat una col·laboració amb la Creu Roja a través del lliurament diari a Maó i Ciutadella de productes de primera necessitat com fruita i verdura, lactis, carn, peix, embotit, pa o pastes.

Les donacions es realitzen a primera hora del matí, de dilluns a divendres. Els productes, que són aptes per al consum, però no per a la venda, es lliuren en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària perquè arribin als més de 700 usuaris que atén la Creu Roja en tots dos municipis. Amb aquesta incorporació ja són dotze els menjadors socials amb els quals la companyia col·labora a les Balears.

El vicepresident autonòmic de la Creu Roja, Tomeu Pons, va agrair a Mercadona la seva col·laboració per a “pal·liar les necessitats alimentàries bàsiques de moltes famílies usuàries de la Creu Roja a Menorca amb la donació d’aliments frescos, perquè part de les intervencions que realitzem no serien possibles si no comptéssim amb el suport d’empreses i organitzacions”.

Per part seva, la directora de Relacions Externes i Cadena Agroalimentària de Mercadona a les Illes Balears, Ester Coll, va declarar: “Ens sentim molt satisfets de poder aportar un petit granet de sorra a la gran labor que fa la Creu Roja. Agraïm enormement a l’entitat el seu treball i dedicació altruista, claus per a la societat menorquina”.