La Fira Arrels obre inscripcions per a productors locals

La sisena edició d’aquesta trobada amb el producte local i la gastronomia menorquina se celebrarà els propers 1 i 2 d’abril al recinte firal de Maó

La Fira Arrels obre inscripcions per a productors locals

La Fira Arrels 2023 comença a escalfar motors amb l’obertura del període d’inscripcions per a productors locals, que podran sol·licitar un estand fins al 28 de febrer. Els dies 1 i 2 d’abril el recinte firal de Maó tornarà a ser l’escenari d’aquesta trobada anual entre el sector productiu, el sector gastronòmic menorquí i la ciutadania.

La iniciativa del departament d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca enguany arriba a la seva sisena edició, consolidant-se com un espai essencial per posar en contacte a productors, cuiners i restauradors. A la vegada, ha esdevingut un aparador excepcional de la producció artesanal i la gastronomia de l’illa, posant en valor el seu paper com a dinamitzadora econòmica i turística en un territori únic com és la Menorca Reserva de la Biosfera.

Durant dos dies, el recinte firal de Maó es tornarà a convertir en una àgora de cuina amb xefs locals i forans que explicaran els seus productes, tècniques i receptes. Arrels comptarà amb un programa d’activitats que inclourà convidats de luxe, tastos de producte, xerrades, activitats infantils, música i altres novetats que es donaran a conèixer pròximament.

L’anterior edició va comptar amb la participació de gairebé 40 productors locals, repartits en 45 estands. Els visitants van poder tastar el millor gènere de proximitat i comprar directament als productors, sempre amb la presència destacada de productes ecològics.

Per sol·licitar un espai a Fira Arrels 2023, els productors locals interessats poden adreçar-se a: expo@produccionsgastronomiques.com o telefonar al 93 883 30 45.