El programa Kilimangiaro de la televisió italiana grava un reportage a Menorca

El programa Kilimangiaro de la televisió italiana grava un reportage a Menorca
Un equip del programa de viatges Kilimangiaro de la televisió italiana RAI 3 ha visitat Menorca amb l’objectiu de gravar un reportatge sobre l’illa que serà emès pròximament en el reconegut espai televisiu que s’emet des de 1998 i que està conduït actualment per la presentadora Camila Raznovich.

Aquesta acció promocional, organitzada per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) juntament amb l’Oficina Espanyola de Turisme de Roma, es va iniciar el passat dia 26 de setembre i s’ha perllongat al llarg d’una setmana.

Durant la seva estada a Menorca, els dos integrants de l’equip del programa italià van dur a terme diferents activitats relacionades amb el turisme actiu com una ruta en caiac, una excursió a cavall i una ruta pel Camí de Cavalls, entre Cala Galdana i Cala Mitjana.

També es van endinsar en el sector de la producció de vi i ginebra de l’illa i van visitar llocs emblemàtics de l’illa com a Monte Toro, el poble de pescadors de Fornells, la platja de Cavalleria i l’Illa del Rei.

El programa dissenyat per la FFTM incloïa també visites als centres històrics de Maó i Ciutadella, i fins i tot una parada en l’esdeveniment Yoga Gallery, que va tenir lloc a l’illa de Llatzeret.

Finalment, l’equip va poder conèixer diferents monuments prehistòrics que formen part de la Menorca Talaiòtica, declarada recentment Patrimoni Mundial per part de la UNESCO. En concret, van fer visites al poblat de Trepucó, a la Torre d’en Galmés i a la Naveta dones Tudons.

Amb aquesta acció, que se suma a la gravació d’una pel·lícula italiana aquesta setmana a l’illa, la FFTM pretén mostrar el potencial de Menorca com a destinació turística en el mercat italià.

El programa Kilimangiaro de la televisión italiana graba un reportaje en Menorca

Un equipo del programa de viajes Kilimangiaro de la televisión italiana RAI 3 ha visitado Menorca con el objetivo de grabar un reportaje sobre la isla que será emitido próximamente en el reconocido espacio televisivo que se emite desde 1998 y que está conducido actualmente por la presentadora Camila Raznovich.

Esta acción promocional, organizada por la Fundación Fomento del Turismo de Menorca (FFTM) junto con la Oficina Española de Turismo de Roma, se inició el pasado día 26 de septiembre y se ha prolongado a lo largo de una semana.

Durante su estancia en Menorca, los dos integrantes del equipo del programa italiano llevaron a cabo diferentes actividades relacionadas con el turismo activo como una ruta en kayak, una excursión a caballo y una ruta por el Camí de Cavalls entre Cala Galdana y Cala Mitjana.

También se adentraron en el sector de la producción de vino y ginebra de la isla y visitaron  lugares emblemáticos de la isla como Monte Toro, el pueblo de pescadores de Fornells, la playa de Cavallería y la Illa del Rei.

El programa diseñado por la FFTM incluía también visitas a los centros históricos de Maó y Ciutadella, e incluso una parada en el evento Yoga Gallery, que tuvo lugar en la isla del Lazareto.

Finalmente, el equipo pudo conocer diferentes monumentos prehistóricos que forman parte de la Menorca Talayótica, recientemente declarada Patrimonio Mundial por parte de la UNESCO. En concreto, realizaron visitas al poblado de Trepucó, a la Torre d’en Galmés y a la Naveta des Tudons.

Con esta acción, que se suma a la grabación de una película italiana esta semana en la isla, la FFTM pretende mostrar el potencial de Menorca como destino turístico en el mercado italiano.