Comunicat de Coinga pel COVID-19

Comunicat de Coinga pel COVID-19

Davant la difícil situació motivada pel COVID-19 des de la Cooperativa Insular Ramadera de Menorca – Coinga – creiem que hem de donar un missatge de tranquil·litat a al sector de el camp menorquí.

No aturarem de recollir la llet dels nostres llocs per seguir transformant-la i donar-li valor afegit. Malgrat totes les dificultats hagudes, i no sabem què hi ha per venir, seguirem anant als llocs, recollirem la llet i els pagesos seguiran cobrant.

Des Coinga feim feina, i ens esforcem per seguir recollint cada dia la llet de les nostres finques. Són moments difícils per a la ciutadania, tant a nivell personal, com professional, com empresarial, no hi ha dubte que la major aportació que podem fer és posar el nostre gra d’arena perquè entre tots, puguem sortir com més prest possible d’aquesta difícil situació i, que a la vegada, sigui el més suportable possible.

Totes les activitats econòmiques s’estan veient afectades pel COVID-19. No sabem fins quan pot durar aquesta situació ni l’abast de les seves conseqüències. El sector de camp no és una excepció, però a més venia arrossegant una difícil situació. Els efectes ja s’estan notant com han manifestat diferents organitzacions del sector així com institucions de les illes. Per això estem mantenint reunions amb l’Administració i el mateix sector per tal de trobar les solucions més avantatjoses per al camp menorquí.

A l’ésser una activitat catalogada com essencial és d’agrair la tasca i l’esforç que dia a dia realitzen els treballadors de Coinga, perquè els nostres aliments arribin a les vostres taules. S’han extremat totes les mesures possibles de protecció i seguretat, s’han adaptat torns, produccions i seguim produint amb la mateixa qualitat i garanties sanitàries de sempre. Moltes gràcies a tots ells !!!.

El nostre formatge és el teu formatge, la nostra llet és la teva llet, el nostre formatge i la nostra llet és el nostre camp, el nostre camp és la nostra Menorca. I per això continuarem lluitant, com sempre ho hem fet, pel camp de Menorca.

Que ells no aturin, que el camp no s’aturi.