www.gastronomiamenorca.es en mòbils i tablets

www.gastronomiamenorca.es en mòbils i tablets

Aquesta setmana es va celebrar l’Assemblea General de l’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants en la qual, entre altres assumptes, es va presentar als socis el redisseny del web pròpia www.gastronomiamenorca.es.

El nou portal és una eina molt útil per localitzar els establiments de restauració de l’illa, aglutinant una gran oferta disponible. Amb un disseny molt intuïtiu i fàcil de manejar en dispositius mòbils i tauletes, permet obtenir en un sol clic informació dels establiments de diferents formes, com, per exemple, els més cèrcols a la ubicació actual de l’usuari, per municipis, per tipus de establiment o cuina que elaboren: cercador establiments. (buscador establecimientos.)

A més, s’ofereixen diferents continguts d’interès que s’aniran actualitzant i ampliant. Destacant les novetats que ofereix el sector en l’apartat de Notícies (Noticias).

L’Assemblea va ressaltar els bons resultats per a la promoció de la gastronomia i dels seus establiments, que provoca el comptar amb un calendari fix de jornades gastronòmiques de l’illa. La consolidació d’aquests esdeveniments ha permès ressaltar al web un apartat específic de Jornades (Jornadas). Una informació demandada pels turistes, visitants i residents, així com d’interès per a premsa i empreses especialitzades en organització de viatges.

Els esdeveniments gastronòmics, com “Menorca al Plato”, “Els Dimecres és dia de Brou”, “Sa Perdiu”, “Peix”, i recentment la incorporació de les jornades gastronòmiques de la “Vedella Vermella Menorquina” ajuden a posicionar la gastronomia menorquina amb l’objectiu que es conegui i contribueixi a crear un producte turístic diferenciat a Menorca. Generant demanda i interès a turistes, visitants i residents en temporada baixa o inici de temporada.

Aquesta actualització de www.gastronomiamenorca.es és un pas més en el pla de comunicació de l’Associació, iniciat l’any passat amb un reforç en les publicacions i imatges, de l’Associació i de les empreses associades, compartides a través de les xarxes socials :