Segona jornada del Cooking Films 2023: Estrena de SA CUINA DES RECORDS+ Jean Louis Petit al Faustino Gran 

Segona jornada del Cooking Films 2023: Estrena de SA CUINA DES RECORDS+ Jean Louis Petit al Faustino Gran 

Ahir divendres la jornada del Cooking Films va obrir la secció Cooking Pro a Cinemes Moix Negre amb la presentació a les 18h del curtmetratge de Sa Cuina des Records dirigit per n’Àlex Arroyo sobre el xef Pau Sintes. Posteriorment hi va haver un tast de productes locals (formatge DO Mahón Menorca, carquinyolis, raïm i vins de la terra).

Al vespre el Cooking Films es va desplaçar fins  a l’impressionant Faustino Gran de Ciutadella, un emplaçament de luxe amb impressionants vistes al port on el xef Matias Salvia va oferir una experiència gastronòmica de nivell en la qual el públic va poder gaudir de la pel·lícula LA BRIGADA DE LA COCINA de Jean Louis Petit.

Les sessions del Cooking Films continuaran avui al matí dia 3 amb la secció del Cooking Familiar a la finca de S’Ullestrar  on hi haurà visita guiada, tast de productes KM0 i projecció de curtmetratges en col·laboració amb el Festival Filmets i al vespre a l’hotel Melià Cala Galdana veurem HISTORIAS PARA NO CONTAR del director Cesc Gay.