Sabies que consumim 6 vegades més carn de la recomanada?

Sabies que consumim 6 vegades més carn de la recomanada?

Sabies que consumim 6 vegades més carn de la recomanada? I que la major part prové de la indústria càrnia la qual genera greus impactes, tant al nord com al sud global?

Des de Justícia Alimentària estan desenvolupant la campanya “Dona-li la volta, tria la carn ben feta!“, la qual pretén sensibilitzar sobre els impactes socials i ambientals del model de producció industrial i consum excessiu de carn, i generar canvis d’hàbits alimentaris cap a un consum més racional de carn i que aquesta provengui d’iniciatives ramaderes locals i sostenibles. S’adjunta tríptic de la campanya.

El proper divendres, 19 de novembre, presenten la campanya a la Casa de Cultura de Ciutadella a les 19h. Aquest acte s’ha emmarcat dins el programa municipal per celebrar el Dia Internacional de la Infància i de la Ciutat Educadora. L’acte serà presentat per tres representants del Consell Infantil de Ciutadella. S’adjunta cartell.

Aquesta xerrada comptarà amb traducció de llenguatge de signes. Des d’aquest dilluns, 15 de novembre, es pot visitar a la Casa de Cultura l’exposició lligada a la campanya!

La campanya s’emmarca dins el projecte “La carn, ben feta” que desenvolupa Justícia Alimentària amb el suport de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears.