El Grup Cala Galdana i Sa Cooperativa fan arribar el producte local de Menorca als turistes

El Grup Cala Galdana i Sa Cooperativa fan arribar el producte local de Menorca als turistes

El Grup Galdana s’uneix a el projecte integral pioner de Sa Cooperativa de Camp de Menorca. Aquest projecte va en la línia d’unir hotelers i pagesos i inclou botiga, moble expositor per a show- cooking, compra a economat i turisme experiencial. Quatre línies d’actuació per a una acció de llarg recorregut que neix amb la ferma intenció d’estendre a altres hotels i companyies hoteleres i és una de les accions estrella del full de ruta Menorca Regió Europea de la Gastronomia.

Des de fa ja uns dies, els clients allotjats a l’Hotel Sud Menorca, Suites & Waterpark, i Hotel Cala Galdana & Apartaments d’Aljandar, tots dos del Grup Galdana, tenen el privilegi de poder tastar i viure el producte local de Sa Cooperativa de Camp de Menorca i d’altres cooperatives de les Balears sota la marca paraigua Farmers & Co. de Sa Cooperativa.

Una experiència integral que és possible gràcies al projecte 365 graus que han dissenyat conjuntament Sa Cooperativa i el Grup Galdana, un projecte d’ampli calat i projecció, resultat del compromís d’ambdues empreses amb la terra i la sostenibilitat de l’illa. Menorca és camp, cosa que Sa Cooperativa  porta defensant des de fa més de 75 anys tot i les dificultats i que el Grup Galdana ha sabut reconèixer apuntant-se a aquesta inicitativa pionera a totes les illes Balears. L’original mobiliari de botiga i showcooking, fabricat íntegrament en fusta, forma part de el projecte «Local Pop-up Store by Idi», una cessió temporal a la qual es va acollir Sa Cooperativa per recomanació de la Conselleria d’Economia i Territori de el Consell Insular de Menorca.

BOTIGA / CÓRNER
Tenda de 25 m2 a l’Hotel Sud Menorca, Suites & Waterpark, amb producte de cooperatives de les 4 illes unides sota la marca Farmers liderada per Sa Cooperativa del Camp de Menorca. Córner al Restaurant de l’Hotel Cala Galdana & Apartaments d’Aljandar per augmentar el coneixement i incentivar la venda del producte local.

SHOWCOOKING / EXPOSITOR
Moble expositor al showcooking de l’Hotel Sud Menorca, Suites & Waterpark per degustar el producte de Sa Cooperativa a la cuina de l’hotel i com a invitació a visitar la botiga situada al hall de l’hotel.

ECONOMAT
Compra de producte local per part de Grup Galdana. Un volum important que és un gran baló d’oxigen per al sector primari de l’illa, per a tots els pagesos de Menorca que aspiren a viure del camp de manera digna.

TURISME EXPERIENCIAL
“Viu el Camp de Menorca”, el primer programa d’experiències de el camp de l’illa per història, contingut i implicació dels pagesos menorquins. Un programa que inclou visites i tastos sensorials per gaudir amb els cinc sentits.

SA COOPERATIVA DEL CAMP DE MENORCA
Sa Cooperativa de Camp de Menorca són més de 500 socis i productors units per un compromís: la sostenibilitat de el sector primari; una passió: Menorca, i un objectiu: conservar l’autenticitat.

Una cooperativa de pagesos amb més de 76 anys d’història, dues botigues pròpies (Ciutadella i Alaior), una botiga en línia, un ampli i interessant programa de visites i tastos sensorials anomenada “Viu el Camp de Menorca” amb els pagesos i el seu producte com grans protagonistes, i un servei de cate- ring que abasta tota l’illa.

GRUP GALDANA
Grup Galdana neix de la segona generació de socis fundadors, dirigit pel CEO Luis Pablo Casals Villalonga. Una companyia hotelera que compta amb dos hotels de quatre estrelles de l’illa, Hotel Sud Menorca, Suites & Waterpark **** (a Biniancolla, Sant Lluís) i Hotel Cala Galdana & apartats ments D’Aljendar **** (a Cala Galdana, Ciutadella). Aquests hotels es caracteritzen per la seva modernitat, competitivitat i aposta per la Responsabilitat Social Corporativa, el respecte a el medi ambient i la sostenibilitat.