El Canal Aleman “Arte” promociona Menorca i el seu passat àrab

El Canal Aleman “Arte” promociona Menorca i el seu passat àrab

El prestigiós Canal Arte, especialitzat en reportatges i destinacions viatgeres va enregistrar el passat mes d’octubre un capítol a Menorca dedicat al seu passat àrab i el legat dels mateixos  a l’actualitat, bé sigui en costums, arquitectura urbana i gastronomia, entre altres coses, on es va gravar l’elaboració d’un cuscussó fet per n’Anna Camps Taltavull , mare de José i Guillem Bosch, propietaris de l’hotel 5 Fars on es va gravar com es feia el cussussó, com també es van enregistrar imatges de la rebosteria menorquina al Forn de Curniola.

El reportatge va ser dirigit per la periodista francesa Elodie Mialet, que des de petita estiueja amb la seva família a la nostra illa, a Cala Galdana, i de la que es confesa una enamorada.

El reportatge conté imatges meravelloses de l’illa amb tomes fetes per drons que li donen una visibilitat espectaular.

A l’estar fet en francès serà una bona eina de promoció per aquest mercat que ara per ara és importantíssim, turísticament per Menorca.

Podeu veure el programa, que té una durada de 15 minuts, copiant aquest enllaç i posant-lo al vostre navegador.

https://www.arte.tv/fr/videos/088040-000-A/quand-minorque-etait-arabe/?fbclid=IwAR1cBCYhUxoGO7zS2WORrMqwTA6-9IT8RMZyujAyq3dGWFcbXXo2lok-qPg