Demà comença el delivery amb drons a Menorca

La companyia Dron To Yacht ja té a punt els drons amb els quals repartirà menjar de restaurants a iots aquest estiu.

Demà comença el delivery amb drons a Menorca

Dron to Yacht

Els drons de la companyia Dron To Yacht ja estan preparats per revolucionar el sector delivery aquest estiu. Aquest cap de setmana (8,9 i 10 de juliol) arrencarà per primera vegada a Menorca els vols de repartiment d’aliments amb drons. La companyia té previst operar durant l’estiu en aquesta localització realitzant vols logístics de restaurants a embarcacions. Els usuaris només han de seleccionar des del seu iot què és el que volen menjar, i realitzar la comanda a través de l’aplicació de Dron To Yacht. Una vegada sol·licitat, només han d’esperar que el menjar arribi volant.

Aquest servei de luxury delivery s’ofereix amb un dron elèctric 100% sostenible desenvolupat per la companyia Aerocamaras per a poder fer enviaments amb càrrega de tala i mitjana distància. A més, compta amb els avantatges de ser un servei ràpid, silenciós, de contacte zero i respectuós amb el medi ambient.

Dron to Yacht

EL PRIMER VOL ARRENCARÀ EL 8 DE JULIO
Menorca acollirà el seu primer vol de delivery food divendres que ve 8 de juliol. L’estrena serà en el reconegut restaurant MIRAMAR situat en Cala Blanca, una de les millors opcions gastronòmiques de l’illa. El local ja compta amb diverses comandes confirmades per als primers dies d’operacions.
Jaime Pereira, CEO de Aerocamaras i cofundador Dron To Yacht juntament amb el seu soci Rodrigo García, que atendran els assistents i mitjans de comunicació que vulguin acompanyar les primeres operacions de luxury delivery en directe.

Aquest servei de luxe revoluciona el sector de drons a nivell europeu a l’ésser la primera companyia a executar aquests enviaments i establir un nou model de negoci que incrementa la clientela aconseguida pels seus franquiciats gràcies a les noves aeronaus no tripulades.

Els mitjans de comunicació interessats poden acreditar-se enviant un correu-e a prensa@dronetoyacht.com o al telèfon 665 305 433.

DRON TO YACHT

Dron to Yacht neix de l’associació entre l’empresa espanyola especialitzada en formació d’operadors de drons, Aerocamaras, i Global Equity Infrastructures Corporation (GEICORP), companyia de referència en l’assessorament i el desenvolupament de grans projectes d’infraestructures portuàries i instal·lacions per a iots. L’ambiciosa operació s’utilitza un dron elèctric especialitzat per a per a fer enviaments de curtes distàncies que ofereix un servei ràpid i silenciós. El multirotor compta amb una velocitat màxima de 32 nusos juntament amb un sistema de càrrega i solta amb un rodet de 20 metres amb el que és possible arribar a llocs remots amb rapidesa.