Sopar degustació de plats i vins menorquins per celebrar el 25è aniversari de la Reserva de Biosfera

Es farà dia 20 de setembre al restaurant Ca n’Aguedet i està obert a tothom

Sopar degustació de plats i vins menorquins per celebrar el 25è aniversari de la Reserva de Biosfera

La revista menorquina en anglès Roqueta en col·laboració amb el restaurant Ca n’Aguedet han organitzat Taste of Menorca, un sopar degustació que celebra els 25 anys de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera. El sopar, que convoca els seus lectors però està també obert a tothom que hi vulgui assistir, consisteix en sis plats típics menorquins cuinats amb aliments locals i de temporada, que se serviran acompanyats de vins també locals escollits especialment per cada proposta.

El chef Dani Florit oferirà una demostració de cuina i prepararà la selecció de plats escollits per la festa: un aperitiu de sobrassada amb mel; oliaigua amb figues; arròs de la terra; rajada al forn; be rostit a baixa temperatura i diversos postres com mousse de carquinyol de xocolata,  menjar blanc i pudi de brossat. També s’ofereixen opcions de menú per persones vegetarianes i veganes.

Taste of Menorca, que compta amb el suport del Consell Insular de Menorca i està inclòs en el seu programa d’actes del 25 aniversari de la reserva de biosfera, se celebrarà dijous 20 de setembre a partir de les 19 hores. Les persones que hi vulguin assistir poden reservar directament al restaurant Ca n’Aguedet (971 37 53 91) o enviar un correu electrònic a angie@roquetamagazine.net