Sira Veiga, opta a ser la millor rebostera revelació 2020 a Madrid Fusion

Sira Veiga, opta a ser la millor rebostera revelació 2020 a Madrid Fusion

Sira Veiga és gallega però porta anys a Menorca on treballa com rebostera en el conegut restaurant Sa Pedrera d’es Pujol. I és una de les 6 candidates que el proper 13 de gener competiran pel títol “Pastisser Revelació 2020” a la cimera gastronòmica Madrid Fusión.

És la tercera edició d’aquest certamen que busca reconèixer el gran treball dels professionals de la pastisseria dins el món de la gastronomia i a què ha arribat Veiga després d’un important procés de selecció que només han finalitzat 6 rebosters espanyols, 5 dones i un home. A més de Sira Veiga els elegits han estat:

Marina Arques, del Restaurant Andreu Genestra, Mallorca
Alfredo Machado, del Grup El Barri, Barcelona
Verónica Fernández, del Restaurant Amadía, Madrid
Marlén Hernández, de 100% Forn i Pastisseria, Tenerife
Cristina García Suárez, del Restaurant Uma, Barcelona

Una de les postres elaborades per Sira Veiga a Sa Pedrera des Pujol

El jurat que decidirà qui és el Pastisser Revelació 2020 estarà presidit pel mestre pastisser Paco Torreblanca i el compondran Javier Antoja (Montagud Editors, editors de la revista Pastry Revolution), Oriol Balaguer (Oriol Balaguer Pastisseries), Pol Contreras (Cap de Pastisseria de l’ restaurant Echaurren i guanyador de la II edició de el Premi a Madrid Fusión 2019), i una representant de l’convent les Clarisses de Belorado (Burgos).