“Segones oportunitats”, guanyador d’un premi del Food Film Menu 2023

El documental produït per Bendito Films Studio retrata la labor social del centre de formació Can Aguedet

“Segones oportunitats”, guanyador d’un premi del Food Film Menu 2023
El documental “Segones oportunitats”, dirigit per Laura Treserras, de la productora Bendito Films Studio i impulsat pel departament d’Economia del Consell Insular de Menorca, ha guanyat en la categoria d‘Innovation, Creativity and Job opportunities en el festival Food Film Menu 2023, organitzat per IGCAT dins el context de Menorca Regió Europea de Gastronomia.

“Segones oportunitats” té l’objectiu de retratar la labor social del centre de formació Can Aguedet, a través de la història d’un aturat que recupera l’esperança de poder incorporar-se al món laboral. “Hi ha molta emoció en aquesta pel·lícula que destaca la dimensió social de la gastronomia local. Des d’una perspectiva cinematogràfica, els primers plans i el disseny sonor són excel.lents” comenta Raúl Torres Ajicado, gestor de les xarxes socials i creador de contingut digital de la IGCAT.

Després d’haver anunciat a tots els guanyadors s’obrirà, a partir del 10 d’octubre, una votació en línia per decidir el premi a Public’s Favourite Film.

Els premis del primer, segon i tercer lloc del Food Film Menú 2023 més el del Public’s Favourite Film es donaran a conèixer a una cerimònia l’11 de novembre. Aquest acte és dur a terme en el marc del 35º Festival de Cine de Girona.

Els guanyadors del certamen Food Film Menu 2023 tenen l’oportunitat de veure les seves obres projectades a diferents festivals al reu del món.