Presentada la segona edició de la “Guía Matoses”

Presentada la segona edició de la “Guía Matoses”

El celler Binifadet, ha estat el lloc escollit per a la presentació de la segona edició de la Guía Matoses 2018-2019, los 100 mejores restaurantes de Menorca, elaborada pel crític gastronòmic Borja Beneyto,  Matoses.

Es tracta d’una publicació de 170 pàgines amb descripcions i qualificacions dels que per a Matoses són els millors fogons de l’illa de Menorca. La guia té un preu de 6 euros i es pot adquirir a les llibreries i als restaurants de Menorca que han estat elegits sota el criteri del reconegut crític gastronòmic resident ara a Menorca.

L’acte va comptar amb la presència del prestigiós cuiner  Quique Dacosta,  amb 3 estrelles Michelin amb el seu restaurant de Dénia (Alacant).

Borja Matoses i Quique Dacosta foren els protagonistes d’un interessant col·loqui sobre els diferents aspectes de la gastronomia i sobre què es cou culinàriament parlant a l’illa de Menorca.

La cita, organitzada pel diari Menorca, va comptar amb una àmplia representació del sector de la gastronomia de l’illa, que també va participar activament en el col·loqui.