Lago Resort Menorca, plata a la millor ‘Tapa Aliments d’Espanya’

Lago Resort Menorca, plata a la millor ‘Tapa Aliments d’Espanya’

L’establiment hoteler ciutadellenc, Lago Resort Menorca, del Grupo Moga, ha aconseguit la medalla de plata en la II edició del Concurs Nacional ‘Tapa Aliments d’Espanya’ amb la seva creació ‘Sant Joan’.

La tapa ‘Sant Joan’, elaborada pel xef José Antonio Guerrero, és una representació en miniatura de la gastronomia, tradició i cultura menorquina elaborada amb producte típic de l’illa. Una tapa a base de pa de coca menorquí farcit de guisat de caldereta d’anyell i llagosta menorquina amb esferificació de la seva cocció, cotó de sucre, peta zeta de llagosta i salicòrnia.

Cal recordar que l’any 2020 aques establiment del Grupo Moga, de la família Garcia Montaner,  ja va guanyar el premi a la millor tapa amb la seva creació ‘Cocidito a mossos’ elaborada, també, per José Antonio Guerrero.

El certamen, organitzat per Hotel Tapa Tour, en col·laboració amb el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i la DO Ribera d’el Duero és un esdeveniment gastronòmic que reivindica, tal com ells mateixos declaren, “el rebost nacional i la cuina de territori”. El premi serà lliurat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.