La Regió Europea de Gastronomia dona la benvinguda als turistes que arriben a Menorca en avió

Amb el lema "Menorca, Sabor Infinito", la publicitat inclou a més un gran codi QR que convida als visitants a consultar a través del telèfon mòbil el programa d'actes programats al voltant d'aquest mandat.

La Regió Europea de Gastronomia dona la benvinguda als turistes que arriben a Menorca en avió

La promoció de Menorca Regió Europea de Gastronomia s’estén a l’Aeroport de Menorca. El Consell Insular de Menorca, a través de la Fundació Foment del Turisme (FFTM) i el departament d’Economia i Territori, ha instal·lat dos grans cartells promocionals per a donar a conèixer la Regió Europea de Gastronomia als turistes que arriben a l’illa amb avió.

La gerent de la FFTM, Elena Costa, juntament amb el conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons, van presentar la cartelleria que s’han instal·lat en l’aeroport. Es tracta de quatre tòtems, dues columnes a la zona de la parada de taxis i dos panells més situats a la zona de pagament de l’aparcament, un lloc molt visible per a totes les persones que arriben a l’aeròdrom menorquí. Amb el lema “Menorca, Sabor Infinito”, la publicitat inclou a més un gran codi QR que convida als visitants a consultar a través del telèfon mòbil el programa d’actes programats al voltant d’aquest mandat.

Aquesta acció promocional se suma a la iniciativa que es va dur a terme conjuntament amb el Departament de Mobilitat per a retolar dos autobusos que fan els recorreguts Maó-Ciutadella i Maó-platges de Sant Lluís. La Regió Europea de Gastronomia també es publicita en tres tanques ubicades a Maó, Es Mercadal i Ciutadella, i als Ports de Ciutadella i Maó.

El mandat de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022 és una distinció concedida per l’Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT) en reconeixement dels valors culinaris i sostenibles de l’illa. El mandat compta amb un extens calendari d’esdeveniments que, mitjançant aquestes accions promocionals, es vol fer arribar també als turistes que visiten Menorca aquest any.