La «Nit amb candela» reuneix a centenars de veïns i visitants a Alaior per gaudir d’una vetllada especial

Locals, terrasses, bars, restaurants i cafeteries varen enregistrar una extraordinària afluència

La «Nit amb candela» reuneix a centenars de veïns i visitants a Alaior per gaudir d’una vetllada especial

Dijous vespre Alaior va viure una nit màgica. Centenars de veïns i visitants varen gaudir de la primera ‘Nit amb candela’ de l’estiu, una activitat especial que és única a les Illes Balears, fet que destaca la singularitat d’Alaior en la seva oferta cultural i turística per proporcionar als veïns al·licients per quedar al municipi i atraure a turistes arreu de l’illa. Els menorquins ja tenen a Alaior com a punt de referència per gaudir d’activitats originals, com les ‘Nits amb candela’.

Els visitants varen gaudir d’un recorregut romàntic pels distints carrers i places del centre històric d’una forma diferent: baix la llum de les candeles. Un recorregut sorprenent que permet experimentar com era la ciutat dècades enrere, abans de l’arribada de l’enllumenat públic. Així mateix, la Nit amb candela suposa un estalvi en despesa energètica.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, es mostra molt satisfet per l’acollida d’aquesta edició després dels èxits dels anteriors anys. Destaca la dinamització de la ciutat gràcies a esdeveniments com aquest, que va comptar amb actuacions de molt alt nivell com les d’A Romandre, Mèrvils Duo, Aram Pino, Aram Pino, Projecció i Los Chaveas.

Locals, terrasses, bars, restaurants i cafeteries varen enregistrar una extraordinària afluència de clients tota la nit, creant-se un molt bon ambient arreu de tot el casc antic de la ciutat.

Les pròximes nits en candela seran el 27 de juliol i el 17 i 31 d’agost.