L’Hotel Sagitario aposta per la cuina i el producte local

L’Hotel Sagitario aposta per la cuina i el producte local

L’Hotel Sagitario de Ciutadella, a Cala Blanca, ha tornat a obrir les seves portes amb els seus buffets lliures i els balls dels diumenges capvespre, a més de diferents activitats destinades al públic local, que valora i té com a referent el su buffet lliure, al que Sebastià Triay Fayas l’hi ha donat sempre el seu toc personal, i de qualitat.

Enguany el que més destaca del buffet lliure del Sagitario és la ferma aposta pel producte local i a la vegada per la cuina menorquina, i ho fa de la sinergia entre el sector primari i el sector turístic fruit de la compra de tres llocs per part de la família Triay Amorós com els de S’Aranjasa, Biniatzem i Son Marc, que abasteixen al Sagitario de carn, productes làctics a més de fruites i verdures de temporada.

Diumenge passat vam anar a tastar el bufet de l’Hotel Sagitario per a celebrar un dinar familiar i vam poder veure in situ aquesta aposta amb les taules de formatges vells i semi curats de Biniatzem , a més dels embotits com sobrassada, carn i xulla i cuixot del llocs esmentats, o una aposta per la gastronomia de ca nostra com les torrades de pa de pagès amb sobrassada frita i mel de Menorca.

També al bufet destaquen les carns de Menorca, com les vedelles criades a Biniatzem que es serveixen al grill/planxa del buffet on es cuinen al gust del client mitjanes i entrecots de vedella, costelles de porc i llom, a més d’hamburgueses casolanes del lloc de Sebastià Triay as Mercadal.

A més de les carns de vedella, porc i pollastre fetes al moment a la planxa, destaca també la seva porcella al forn, que és un dels plats més demandats de l’oferta del Sagitario.

Altres plats de cuina menorquina que podrem trobar, segons la temporada i del dia, van des de les albergínies plenes a les pilotes amb tomatigat, a les carns amb pebres o amb salsa, o plats arrelats a la nostra cuina com els calamars a la romana casolans, o els arrossos a la paella que mai solen mancar.

També a les postres hi ha rebosteria menorquina com les tortades o els crespellets, a més en temporada les fruites que es recol·lecten als llocs del grup empresarial.

Però a més de la cuina i el producte local del bufet dels diumenges, els client del Sagitario també han recuperat les seves sessions de cafè amb música i ball, que estan amenitzades per la incombustible Cati Criss.

Bona cuina, qualitat, producte local, música, ball i detalls com una porció de formatge “Sagitario Biniatzem” són el còctel amb els que Sebastià Triay sap seduir i fidelitzar els seus clients.