Foodies on Menorca prepara la seva edició en paper

Una revista de gastronomia i vins menorquina que té com a objectiu el posar damunt la taula el món de la cuina i del vi

Foodies on Menorca prepara la seva edició en paper

Setmanaris i Revistes SL està preparant l’edició d’una nova revista de caràcter mensual i àmbit menorquí dedicada al món de la gastronomia, tant la cuina com els vins i licors que es fan actualment a l’illa, sense deixar de banda els articles d’investigació històrica i recomanar les cuines que es fan a altres indrets.

La revista “Foodies on Menorca” serà l’edició en paper del portal web foodiesonmenorca.com i es preveu la publicació del seu primer número el mes de febrer. La revista tindrà entre 32-40 pàgines i un preu que oscil·larà entre els 2,50 i 3,00 euros.

Temes com la nova cuina menorquina, els cuiners, restaurants, reiterpretacions de plats de cuina menorquina tradicional, cuina menorquina de sempre, receptes, dieta mediterrànea, sortides i el món dels vins, els licors, i també els petits hotels amb encant en seràn els principals protagonistes.

Foodies on Menorca, neix amb l’objectiu de posar damunt la taula tot allò que es cou a Menorca, amb l’actualitat gastronòmica i ser a la vegada una bona eina per al sector i especialment per aquells que estimen la gastronomia, des de les mestreses de casa als aficionats a la bona cuina, des dels gourments als gourmands, des dels foodies als wine lovers, passat per aquells que cerquen la història de la nostra cuina d’arrels i gaudeixen de elaborar o reinterpretar els plats de les nostres mares i avies.

Esperem idò que agradi, que tengui una més que bona acollida i sobre tot que el sector ens dóni el seu suport per a poder fer realitat aquesta iniciativa a una Menorca que té a la gastronomia com a complent ideal per al turisme consolidat de sol i platja, i alternativa a la desestacionalització de la temporada com a complement del turisme d’interior o bé com a protagonista del turisme gastronòmic.

La revista Foodies on Menorca, es podrà trobar a les principals llibreries de Menorca, a més de Setmanaris i Revistes o bé es podrà adquirir per subscrició.

Així com vagi avançant aquest nou projecte els anirem informant.