Eroski va incrementar un any més la seva facturació de producte local a Menorca, creixent un 4,70%

Eroski va incrementar un any més la seva facturació de producte local a Menorca, creixent un 4,70%

Oferir un producte fresc i de qualitat als seus clients i donar suport als productors locals són dos dels objectius bàsics d’Eroski. Per reforçar aquest compromís, Eroski llança, com cada any, la campanya “Productes de Sa Nostra Terra”. A més d’altres acords i campanyes dirigides a productes específics, la cadena de supermercats vol destacar els articles produïts, fabricats i envasats a Balears.

Durant el passat any, la facturació d’aquests productes locals ha millorat un any més la venda d’anys precedents, aconseguint un increment del 4,70%.

“De fruites i hortalisses sembrades i recollides a les illes, hem venut als centres de Menorca un 9,90% més que l’any passat”, ha explicat Herráez.

Pel que fa a la secció de carnisseria, posen a disposició dels seus clients vedella exclusivament de les Balears, aconseguint un increment en vendes de més del 29,8% respecte a l’any anterior. Eroski ha posat en marxa un ambiciós projecte i ha aconseguit posar a la venda vedella i anoll balear en porció consumidor, sota l’exigent marca Eroski Natur. L’extraordinària qualitat de la vedella balear ha passat totes les auditories realitzades per personal intern i extern d’Eroski per poder certificar aquesta vedella sota la bandera d’Eroski Natur. Amb aquest projecte, Eroski col·labora en el manteniment sostenible de la ramaderia de boví a Balears. En be de Menorca, l’increment també és important: un 40% de creixement. 

Un altre repte superat per Eroski ha estat la seva selecció de productes balears de xarcuteria, que ha propiciat un increment en vendes del 1,3% sobre l’any anterior. L’aposta constant i el treball realitzat juntament amb els diferents consells reguladors ha fet possible créixer en sobrassada IGP Mallorca un 3,5%, amb unes vendes de 51.800 quilos. De formatge DO Mahón-Menorca s’han venut més de 240.000 quilos. A més, el creixement del formatge DO a Menorca ha suposat el 25,5% més en vendes respecte a l’any anterior.

Cal destacar també aquest any l’esforç conjunt que han realitzat proveïdors de llet i ous de les illes per unir-se també a la marca Eroski. En els establiments de la companyia, s’han posat a disposició dels nostres clients llet i ous de la marca Eroski, productes 100% locals. Això ha suposat increments en la secció de làctics a Menorca de més del 16,8% sobre l’any anterior.

Eroski segueix impulsant el consum dels productes de les denominacions d’origen de les Balears, el que ha permès incrementar les vendes de vins illencs. En vins DO Binissalem s’ha assolit unes vendes de més de 700.000 € a 2.018
I la DO Pla i Llevant més de 135.000 litres en 2.018, amb un increment superior al 11.5%.

Estem procedint aquest any a Menorca a la remodelació de quatre centres al nou model comercial “Eroski Amb tu”, apostant de manera contundent per la gamma de producte regional.

Un any més volem agrair l’esforç a tots els productors locals, que ens permet oferir als nostres clients uns productes de “Sa Nostra Terra” amb els més elevats estàndards de qualitat i a molt bon preu.