Eroski entrega a Projecte Home Balears 40.000€ recaptats amb la campanya solidària “Amb tu, la vida agafa color”

El quadernet per colorar, amb il·lustracions de Feliu Renom, ha tengut una gran acollida entre els clients d’Eroski

Eroski entrega a Projecte Home Balears 40.000€ recaptats amb la campanya solidària “Amb tu, la vida agafa color”

Avui matí Eroski ha fet entrega a Projecte Home Balears dels donatius recaptats amb la campanya solidària desenvolupada durant l’estiu a benefici d’aquesta ONG, amb el lema “Amb tu, la vida agafa color”.

La iniciativa, que des de fa 9 anys té lloc cada estiu a tots els Eroski de Balears, consisteix en oferir als clients dels supermercats un objecte personalitzat a canvi d’un donatiu d’1 euro.

L’objecte d’enguany ha estat un quadernet per colorar, amb il·lustracions de l’artista Feliu Renom, que ha col·laborat en la campanya de manera altruista.

Un total de 40.000 unitats d’aquest quadernet han estat distribuïdes entre tots els supermercats Eroski de les Illes Balears, amb una gran acollida per part dels clients de la cooperativa, que un any més han demostrat la seva solidaritat.

“Amb tu la vida agafa color” és la frase que podem veure a la portada d’aquest quadernet, amb un text a l’interior que convida a “donar color a la vida”. Les il·lustracions per colorar són llocs emblemàtics de les nostres illes.

Han participat en aquest acte el president de les fundacions de Projecte Home Balears, Tomeu Català i el director de comunicació d’aquesta ONG, Antoni Parets, junt amb l’artista Feliu Renom; el director d’Eroski a Balears, Alfredo Herráez i la responsable de comunicació d’aquesta cooperativa, Xisca Pol, entre d’altres responsables d’ambdues organitzacions.

Tomeu Català ha agraït en nom de Projecte Home Balears a Eroski i a tots els seus clients la solidaritat demostrada amb aquesta organització, així com a l’artista Feliu Renom la seva col·laboració desinteressada. Per la seva banda, Alfredo Herráez ha destacat la importància de la tasca que desenvolupa Projecte Home a les nostres illes des de fa més de 30 anys, reafirmant el compromís d’Eroski amb l’ONG i amb la societat balear.