Eroski dóna 155.000 mascaretes a Balears, 5.300 al Consell Insular de Menorca

Eroski dóna 155.000 mascaretes a Balears, 5.300 al Consell Insular de Menorca

EROSKI ha fet entrega aquest matí de 5.300 mascaretes al Consell Insular de Menorca, perquè siguin gestionades i distribuïdes pels serveis socials d’aquesta institució. Es tracta de la partida corresponent a aquesta entitat insular, d’un total de 155.000 mascaretes donades a Balears per la cooperativa a diferents organitzacions i ajuntaments de les Illes.

Amb aquesta donació, Eroski vol donar suport a Menorca i altres illes de l’arxipèlag a la tasca social de les organitzacions assistencials, facilitant-los un article que s’ha convertit en imprescindible i que suposa un cost considerable per a moltes famílies.

Les màscares seran distribuïdes per les organitzacions beneficiàries entre els col·lectius més vulnerables, els quals estan patint la crisi sanitària de forma especialment virulenta i en què la necessitat de material que permeti la protecció de la salut i eviti els contagis és imperiosa.

En total, EROSKI donarà a nivell nacional 1.000.000 de màscares a més de 10.000 famílies necessitades a través d’unes 70 entitats públiques i socials. La iniciativa és part del conjunt d’actuacions que EROSKI ha posat en marxa des de l’inici de la pandèmia entre les quals hi ha la donació de 6.5 milions de menjars a favor dels Bancs d’Aliments o el descens del preu de la mascareta en un 80 % des del març.