El Sushi Bar Yuzu, canvia d’ubicació

Està situat al costat de Sa Figuera, davall les Escales d'Isabel II

El Sushi Bar Yuzu, canvia d’ubicació

El sushi bar japonés Yúzu, que regenta Pascual Roman i la seva esposa Mari, ha canviat d’ubicació passant des del moll comercial a la zona del moll de trànsit de Baixamar, a pocs metres del Bar Sa Clau, i a la banda esquerra mirant la mar del Restaurant Sa Figuera, just als peus de l’Escala d’Isabel II del port de Ciutadella.

Amb una terrassa atractiva, el nou Yuzu, segueix oferint els seus plats de cuina japonesa, des de les safates de sushi i sashimi als plats elaborats de cuina nipona, del que en Pasqual n’és un especialista, a més de noves elaboracions a la carta com els ceviches que fusionen la cuina japonesa amb la peruana, i reb el nom de cuina Nikei.

Recomanacions

A més del sushi, niguiris, gunkans, makis i sashimi poden optar per plats com el ceviche de gamba vermella de Ciutadella; el tataki d’atún toro, el de vedella o el de tonyina clàssic; el sakana kamo (ànec tempuritzat) o els ebi no furai (llagostins arrebossats amb salsa tonkatsu).

És ara per ara l’únic restaurant de cuina japonesa a Ciutadella i porta més de 10 anys d’experiència, i a més a més prepara sushi amb peix local de l’illa.

Ofereix també un menú del dia

També hi ha ofertes de safates variades per a emportar-se, que tenen una gran acceptació per part d’una clientela fidel que sap apreciar la bona mà de Pasqual Roman, en la elaboració d’aquesta cuina sana, amb omega 3 i que es comparteix amb família o amics, i és sempre una bona alternativa a la cuina tradicional o d’autor.

Disposa d’una encertada carta de vins i caves, i la terrassa és ideal per a fer una copa després de sopar.

FITXA

Nom: Yuzu

Cuina: Japonesa i nikkei

Direcció: Carrer Marina, 103 (Port de Ciutadella)

Tel: 971 480 577 – Mail: contacto@yuzumenorca.com

Horari: De dilluns a diumenge de 13,00 a 16,00 h i de 19,00 a 00,00 h

Preu mitjà: 20/30 euros.