El souflé de tortada d’ametlla de Ses Voltes

El souflé de tortada d’ametlla de Ses Voltes

Com veureu, un dels llocs on més solem anar és a l’Espai Gastronòmic Ses Voltes, que regenta la família Carrasco Florit de Ciutadella. És el lloc idòni per anar a benerar, dinar del seu menú del dia o a la carta, gaudir les nits de la seva terrassa al segon pis, i poder optar des d’unes tapes, una pizza, plats elaborats, carns a la graella, peixos, pastes… i també les postres merèixen un esment foodie, perquè son vertaders pecats.

Les postres estrella de la casa són sensa cap dubte el soufle de tortada d’ametlla menorquina que s’elabora seguint la recepta casolana de la mare dels germans Carrasco Florit, na Juana Florit, de la nissaga del Forn de Can Diego, que té els secrets familiars d’una de les millors tortades que es fan a Menorca i la innovada convertint-la en un souflee que feia primer a casa, i que els seus fills han portat a la carta del restaurant.

Sabors, textures, records d’infantesa, cuina i rebosteria menorquina, tradició… tot açò i més és el que es sent a cada cullerada d’aquestes postres que de segur que creen addicció.