El formatge Coinga serà el protagonista de la tapa temàtica de Tapes per Menorca

El formatge Coinga serà el protagonista de la tapa temàtica de Tapes per Menorca
Menorca, 31 de març de 2022. Tapes per Menorca, organitzat per AgenciaCom juntament amb Restauració Menorca i CAEB, comptarà amb la marca Coinga com a patrocinador de l’esdeveniment. A més, el formatge Coinga serà l’ingredient principal amb el qual s’haurà d’elaborar la tapa temàtica.
Tapes per Menorca és un concurs i ruta de tapes que tindrà lloc del 20 al 29 de maig per diferents bars i restaurants de l’illa. A més, com ja va succeïr l’any passat, dos dies abans de l’inici de la ruta, el dimecres 18 de maig, es celebrarà el concurs a la Sala Multifuncional des Mercadal. Una edició a la qual els establiments participants oferiran al públic diferents tapes amb l’objectiu d’impulsar el sector de la restauració.
Els participants, tant al concurs com a la ruta, competiran en dues categories, la tapa lliure y la tapa temàtica, que tindrà com a protagonista el formatge Coinga. A més, els establiments participants en la ruta podran oferir, a més de la tapa lliure i la tapa temàtica, altres tapes a preu lliure.
 

El director gerent de la cooperativa Coinga, Santiago Tadeo, ha destacat la importància que la marca sigui present en una iniciativa que ja està més que consolidada a Menorca i que “ens ofereix l’oportunitat de donar a conèixer el nostre formatge entre el públic local i visitants d’una forma original. Estem segurs que els bars i restaurants ens sorprendran amb les seves creacions, per la qual cosa esperem que la gent participi i gaudeixi de la qualitat de productes que tenim a Menorca i del gran nivell de la nostra cuina”.

Inscripcions
La participació a Tapes per Menorca està oberta a tots els restaurants de Menorca i el termini per inscriure’s a Tapes per Menorca serà fins al 29 d’abril. La inscripció té un cost de 100€ per als restaurants associats a Restauració Menorca i de 150€ per als no associats, i la inscripció s’ha de realitzar a través del formulari d’inscripció que trobaran a la website www.tapespermenorca.com.
Patrocinadors i col·laboradors
Tapes per Menorca, organitzat per AgenciaCom juntament amb Restauració Menorca i CAEB Menorca, compta amb el patrocini de Mahou, Coinga, l’Ajuntament des Mercadal i la Fundació Foment del Turisme de Menorca, i la col·laboració d’ASCAIB, Fra Roger, Menorca Es Diari, Cómete Menorca, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics, Elitechip, European Regions of Gastronomy, Foodies on Menorca i Benejam.