Cafè Balear i Smoix revaliden el seu “Sol Repsol”

Són els dos únics restaurants de Menorca amb aquesta distinció

Cafè Balear i Smoix revaliden el seu “Sol Repsol”

El Cafè Balear, al port de Ciutadella, i el Restaurant Smoix a la Contramurada tornen a ser els dos únics restaurants de Menorca catalogats amb un “Sol” de la Guia Repsol, el que vindria a ser l’estrella Michellin espanyola.

El Cafè Balear, de la família Caules Arguimbau és tot un clàssic de la cuina marinera menorquina i destaca per la qualitat del seu producte, peix i marisc fresc de l’illa, a més del seu esmerat servei en sala i carta de vins. Està considerat com un del millors restaurants de peix i marisc de les Balears, i un any més ha renovat el distintiu . El seu propietari Bep Caules, premi a la trajectoria per part de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, ha iniciat ja el relleu generacional del Grup Cafè Balear en mans dels seus fills Josep i Francesc.

El restaurant Smoix, té als seus fogons a un dels màxims exponents de la nova cuina menorquina, Miquel Sànchez Planas, que juntament amb la seva parella Vianey, són els propietaris d’aquest restaurant que cosmopolita que fusiona la cuina menorquina amb la mexicana i la catalana. Miquel Sànchez va rebre l’any passat el títol a millor cuiner de l’any a Menorca per part de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears.

Des de foodiesonmenorca.com volen donar les nostra més sincera enhorabona als dos restaurants, tot reconeixent la seva tasca a favor de la nova cuina menorquina i la cuina de qualitat, que són tot un referent per a fer de la nostra illa una destinació gastronòmica.