Baleària

Les pizzes cuites al forn de llenya del Restaurant Pizzeria Roma

La pizzeria Roma de Ciutadella pertany al grup Cafè Balear i és una de les poques pizzeries de l’illa que cuina aquesta elaboració en forn de llenya, cosa que li dóna un gust molt especial i les fa úniques, juntament amb la seva pasta fina i cruixent i la qualitat dels ingredients.

El restaurant pizzeria Roma ofereix el poder menjar les pizzes al propi restaurant, on és recomanable reservar taula amb antelació, com també fer comanda des de casa i anar-les a cercar o bé optar pel servei a domicili.

A més de les pizzes i plats de pasta, destacar el seu menú dels migdies, especialment els caps de setmana, a més de les especialitats en carns i peixos de l’illa.

Restaurant pizzeria Roma
Carrer de Sant Pere d’Alcàntara, 18
07760 Ciutadella de Menorca
Tel per comandes i reserves: 971 38 47 18
www.romaparallevar.es

Pizzeria recomanada per Foodies on Menorca i Menorca Top Advisor.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.