La llagosta amb cebes del restaurant Cafè Balear

El Cafè Balear posseix un dels tres Sols Repol que hi ha a Menorca i és restaurant Gluten Free

La llagosta amb cebes del restaurant Cafè Balear

El restaurant Cafè Balear, de la família Caules, al port de Ciutadella és possiblement, ara per ara -així ho avalen diferents crítics i periodistes gastronòmics- el millor restaurant que hi ha a Menorca.  El producte sempre ha estat i és el protagonista, al que l’hi hem de sumar les noves propostes a la cuina amb la direcció del restaurant de Josep Caules Arguimbau, ha fet que aquest temple de la cuina marinera de Menorca avui sigui, encara més, tot un referent a l’hora de menjar bé a l’illa, sense deixar de banda al seu pare i segona generació del Cafè Balear, Bep Caules, que segueix  present a la sala i atenent als clients de tota la vida juntament amb la seva esposa Manola.

La caldera de llagosta és una de les especialitats clàssiques del Cafè Balear, com també ho és la seva llagosta amb cebes, plat antic de cuina menorquina de quan amb els caps de la llagosta es feia la caldera i amb les coes plats com aquesta llagosta amb cebes, o amb pebres vermells torrats o bé les coes fregides amb alls. Darrerament les modes també han sumat una nova manera de menjar la llagosta, fregida i acompanyada de patates fregides i ous estrellats.

Si en teniu la ocasió tasteu aquesta llagosta amb cebes que cuina de meravella en Sergio Villalonga, el cap de cuina del Cafè Balear, que la treu en el seu punt, tant el de la llagosta, com el de la ceba caramelitzada que el fan un plat d’alta cuina menorquina.

Restaurant Cafè Balear
Passeig des Moll, 15 – Port de Ciutadella
07760 Ciutadella de Menorca
Reserves 971 38 00 05
www.cafebalear.com

Restaurant de peix i marisc recomanat per Foodies on Menorca i Menorca Top Advisor