El restaurant Sa Punta dona 6.541€ a Menorca Preservation a través de la iniciativa 1 euro per taula Els propietaris de l'establiment es van comprometre a donar 1 euro per taula servida aquesta temporada a Menorca Preservation, quantitat que la Fundació destinarà a continuar finançant projectes mediambientals a l'illa

El restaurant Sa Punta Menorca, ubicat al moll de Cales Fons, ha implementat aquest estiu la iniciativa “1 euro per taula”, a través de la qual, per cada taula servida als seus establiments, el restaurant dona 1 euro a Menorca Preservation, la fundació sense ànim de lucre per a la preservació i la conservació de l’entorn natural de Menorca.

Els propietaris de Sa Punta mostren una vegada més el seu compromís amb la conservació de la nostra illa, fent un pas més dins de la seva política de sostenibilitat, que complementa les diferents mesures ja implementades per l’establiment, com el seu compromís amb la reducció dels plàstics de un sol ús o ús de producte local per oferir una cuina mediterrània més saludable tant per al públic del seu restaurant com per al planeta.

A més, aviat estarà disponible la seva carta d’hivern per a la qual, en línia amb el ferm compromís amb la comunitat menorquina, han mantingut els preus, assumint les pujades de costos vigents perquè no repercuteixin en els seus clients.

Menorca Preservation, entitat neutra i sense ànim de lucre, des de la seva creació, ha donat suport a més de 65 projectes locals, entre els quals destaquen la creació de la Primera Comunitat Energètica de Balears mitjançant el finançament del treball tècnic liderat per Nontropia Estudi; el projecte de recerca marina Moby Mummy desenvolupat per l’Associació Tursiops, que busca protegir una potencial guarderia de catxalots situada en aigües al nord de Menorca; o MENORCA PRESERVADA, un programa de formació continuada i gratuïta per al sector agrari impulsat per la Fundació i per al qual compta amb la col·laboració de l’equip tècnic d’Agroassessor Consultors Tècnics.

Rebecca Morris, Directora de Menorca Preservation: “Des de Menorca Preservation estem molt agraïts per aquest tipus de col·laboracions que ens permeten continuar reforçant el nostre treball, que té com a prioritat la preservació de l’illa i posar en valor el nostre patrimoni natural. No podem estar més agraïts per la donació rebuda, ja que el suport d’empresaris locals és fonamental per ajudar-nos a recaptar fons com per continuar donant a conèixer la nostra feina.”

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.