Restaurant Tast La nova cuina menorquina des Mercadal

El Restaurant Tast al cor de l’illa, al municipi des Mercadal és un dels clàssics de la nova cuina menorquina, inagurat al 2006 de mans de Colau, cap de sala,  destaca per les seves elaboracions del seu cuiner des de  2012 Patxi Allegue  que fusiona la cuina de l’illa amb la cuina basca,  la cuina asiàtica i la nikei.

Disposa d’un interessant menú del dia, com el que vam tastar, a més d’una selecta carta d’especialitats i un menú degustació.

De la seva carta podem destacar l’ensalada teba de carxofes al vapor amb llagostins enxilats;  el sashimi de tonyina amb Teriyaki de vogamarí; els canelons de conill rostit amb bolets de temporada; els ous estrellats amb botifarró de Menorca o l’albergínia al forn amb calamar i salsa d’ostra.

Com a plats principals el seu bacallà amb molles de sobrassada de porc negre de Menorca i mel de romaní; els peus de porc amb llagostins; la porcella en dues coccions amb confitura de taronja o el filet de vedella amb salsa Cafè de París.

Entre les postres el gelat de iogurt damunt terra de carquinyols o coulis de fruites vermelles; tòfones de xocolata fregides damunt fruita de la passió i gelat de coco;  o l’ensaïmada de Menorca de “Cas Sucrer” farcida de crema amb topping calamelitzat i gelat de vainilla.

Hi vam anar amb els amics de les revistes locals de l’illa per a gaudir del seu menú de cap de setmana.

Entre els primers un carpaccio de vedella de Menorca amb una salsa i llenques de formatge vell de Menorca.

Un esplendid arròs melós (rissotto) de gambes amb bolets de tardor, que és d’aquells que recordes tota la vida.

Un bacallà a la brasa amb salsa de piquillos que estava deliciós.

Confit d’anec amb puré de patates casolà i salsa de cítrics, molt ben elaborat i amb el punt perfecte en la cocció de l’ànec.

De postres vam tastar uns la seva ensaïmada farcida de crema i altres vam optar per la sopa de partera (torrija) damunt crema anglesa, confitura de taronja i gelat de turró.

FITXA GASTRONÒMICA

Tast Restaurant
Plaça Para Camps, 21
07740 Es Mercadal
Nova cuina menorquina amb fussió amb la basca i la nikkei.
Telèfon per a reserves: (+34) 971 37 55 87
Mail: suctast@yahoo.es
Web: www.tastmercadal.es
Obert cada dia de 13,30h a 16,00h i de 20,00h a 23,00h

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.