Baleària

VORO, amb 2 estrelles, escollit de nou millor restaurant de Balears segons la Guia Michelin

Álvaro Salazar, xef del restaurant VORO, pertanyent a Cap Vermell Group, continua acumulant èxits a la seva carrera professional. A la gala celebrada aquesta tarda a l’Auditori Fòrum del Centre Internacional de Convencions de Barcelona, el xef ha aconseguit mantenir les dues estrelles Michelin, la primera, aconseguida el 2016, i la segona fa dos anys, ja al capdavant del restaurant VORO, localitzat al luxós resort hoteler de Canyamel (Mallorca).

Després de la gala, el xef Álvaro Salazar, ha assegurat que “personalment significa una gran felicitat i gratificació, ja que mantenir dues estrelles Michelin és un èxit i orgull excepcional, a més d’un reconeixement molt destacat al món de l’alta gastronomia”.

A més, ha assegurat que “per al restaurant VORO, significa mantenir la seva reputació com una de les millors destinacions culinàries a Mallorca i un lloc de referència per als amants de l’alta gastronomia”.

Cap Vermell Grand Hotel

Toni Mir, CEO de Cap Vermell Group

Per a Toni Mir, CEO de Cap Vermell Group, mantenir les dues estrelles Michelin “és testimoni del compromís constant d’Álvaro Salazar amb la innovació i la qualitat a la seva cuina i demostra l’habilitat del xef per mantenir els més alts estàndards en termes de creativitat, tècnica i presentació, cosa que atraurà, encara més, l’atenció dels amants de la gastronomia i posicionarà VORO com una destinació gastronòmica de primer nivell”.

Aquesta distinció confirma l’excel·lència i la dedicació del xef Álvaro Salazar i el seu equip en la preparació i la presentació de plats excepcionals, així com en la creació d’una experiència culinària única per als seus comensals.

VORO, con 2 estrellas, elegido  de nuevo mejor restaurante de Baleares según la Guía Michelin

Álvaro Salazar Almansa, cuiner de Voro, amb dues estrelles Michellin. Foto: Agenciacom

Álvaro Salazar, chef del restaurante VORO, perteneciente a Cap Vermell Group, sigue acumulando éxitos en su carrera profesional. En la gala celebrada esta tarde en el Auditori Fòrum del Centro Internacional de Convenciones de Barcelona, el chef ha conseguido mantener sus dos estrellas Michelin, la primera, lograda en 2016, y la segunda hace dos años, ya al frente del restaurante VORO, localizado en el lujoso resort hotelero de Canyamel (Mallorca).

Tras la gala, el chef Álvaro Salazar, ha asegurado que “personalmente significa una gran felicidad y gratificación, ya que mantener dos estrellas Michelin es un logro y orgullo excepcional, además de un reconocimiento muy destacado en el mundo de la alta gastronomía”.

Además, ha asegurado que “para el restaurante VORO, significa mantener su reputación como uno de los mejores destinos culinarios en Mallorca y un lugar de referencia para los amantes de la alta gastronomía”.

Cap Vermell Grand Hotel

Entrada de Cap Vermell Grand Hotel

Para Toni Mir, CEO de Cap Vermell Group, mantener las dos estrellas Michelin “es testimonio del compromiso constante de Álvaro Salazar con la innovación y la calidad en su cocina y demuestra la habilidad del chef para mantener los más altos estándares en términos de creatividad, técnica y presentación, lo que atraerá, más si cabe, la atención de los amantes de la gastronomía y posicionará a VORO como un destino gastronómico de primer nivel”.

Esta distinción confirma la excelencia y la dedicación del chef Álvaro Salazar y su equipo en la preparación y presentación de platos excepcionales, así como en la creación de una experiencia culinaria única para sus comensales.

VORO, with 2 stars, chosen again best restaurant in the Balearic Islands according to the Michelin Guide

Álvaro Salazar Almansa, cuiner de Voro, amb dues estrelles Michellin. Foto: Agenciacom

Álvaro Salazar, chef of the VORO restaurant, belonging to the Cap Vermell Group, continues to accumulate successes in his professional career. At the gala held this afternoon at the Auditori Fòrum of the Barcelona International Convention Center, the chef has managed to maintain his two Michelin stars, the first, achieved in 2016, and the second two years ago, already at the head of the VORO restaurant, located in the luxurious hotel resort of Canyamel (Mallorca).

After the gala, chef Álvaro Salazar assured that “personally it means great happiness and gratification, since maintaining two Michelin stars is an exceptional achievement and pride, as well as a very outstanding recognition in the world of haute cuisine.”

Furthermore, he assured that “for the VORO restaurant, it means maintaining its reputation as one of the best culinary destinations in Mallorca and a reference place for lovers of haute cuisine.”

Cap Vermell Grand Hotel

Vista del Country Club, amb Cap Vermell Grand Hotel al fons, i el restaurant Hedonist que pertany a Cap Vermell State

For Toni Mir, CEO of Cap Vermell Group, maintaining the two Michelin stars “is testimony to Álvaro Salazar’s constant commitment to innovation and quality in his cuisine and demonstrates the chef’s ability to maintain the highest standards in terms of creativity, technique and presentation, which will attract, even more, the attention of gastronomy lovers and will position VORO as a top-level gastronomic destination.”

This distinction confirms the excellence and dedication of Chef Álvaro Salazar and his team in the preparation and presentation of exceptional dishes, as well as in the creation of a unique culinary experience for his guests.

VORO, avec 2 étoiles, choisi encore une fois meilleur restaurant des Îles Baléares selon le Guide Michelin

Álvaro Salazar Almansa, cuiner de Voro, amb dues estrelles Michellin. Foto: Agenciacom

Álvaro Salazar, chef du restaurant VORO, appartenant au Groupe Cap Vermell, continue d’accumuler les succès dans son parcours professionnel. Lors du gala organisé cet après-midi à l’Auditori Fòrum du Centre International de Conventions de Barcelone, le chef a réussi à maintenir ses deux étoiles Michelin, la première, obtenue en 2016, et la seconde il y a deux ans, déjà à la tête du restaurant VORO. , situé dans le luxueux complexe hôtelier de Canyamel (Majorque).

Après le gala, le chef Álvaro Salazar a assuré que “personnellement, cela signifie un grand bonheur et une grande satisfaction, car conserver deux étoiles Michelin est une réalisation et une fierté exceptionnelles, ainsi qu’une reconnaissance très remarquable dans le monde de la haute cuisine”.

En outre, il a assuré que “pour le restaurant VORO, cela signifie maintenir sa réputation comme l’une des meilleures destinations culinaires de Majorque et un lieu de référence pour les amateurs de haute cuisine”.

Grand Hôtel Cap Vermell

Toni Mir, CEO de Cap Vermell Group

Pour Toni Mir, PDG du Groupe Cap Vermell, le maintien des deux étoiles Michelin « témoigne de l’engagement constant d’Álvaro Salazar pour l’innovation et la qualité de sa cuisine et démontre la capacité du chef à maintenir les plus hauts standards en termes de créativité, de technique et de présentation, ce qui attirera encore plus l’attention des amateurs de gastronomie et positionnera VORO comme une destination gastronomique de haut niveau.

Cette distinction confirme l’excellence et le dévouement du chef Álvaro Salazar et de son équipe dans la préparation et la présentation de plats d’exception, ainsi que dans la création d’une expérience culinaire unique pour ses invités.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.