Tragón Verdejo 2021

Gràcies a Vinum Menorca avui us recomanam un verdejo que poc a poc s’està posicionant amb força a les cartes de restaurants com l’Aquàrium del Grup Moga. Es tracta del Tragón 2021, un monovarietal amb aroma afruitat que està elaborat amb raïm Verdejo del Celler i Vinyes Vicaral, de ceps vells a 750 metres d’alçada. Estam davant un vi refrescant ideal per al que ens queda de primavera d’estiu i gaudir-lo davant un plats de peix o marisc amb bona companyia. Pertany a la DO Rueda.

Nota de tast

Aspecte: Color groc llimona amb reflexes verdosos. Pàl·lid.

Nas: Intens i ric en aromes, especialment a fruita fresca tropical, cítrics i poma verda, a més de les típiques notes de fenc dels verdejos.

Boca:  Fresc, equilibrat i molt fruital. Notes tropicals com el litxi.

Maridatge

Taco d’alvocat i gambes. Foto: Bep Al·lès©

Perfecte per a plats lleugers de pasta, arrossos, peix i marisc, com també per acompanyar cuina oriental.

Espagueti amb gambes i cloïsses, raviolis d’escamarlans, raviolis de gamba vermella i mango, tallarins negres amb salmó a la graella, macarrons al pesto d’avellana, penne amb curri vermell i llagostins amb llet de coco.

Caldera de llomàntol. Foto: Bep Al·lès©

Paella de marisc, arròs caldos de llagosta vermella, caldera de llamàntol blau, arròs amb gamba vermella, sípia i pollastre. Arròs amb conill i llagosta, fideuada de calamar i escamarlans. Arròs caldos amb rap i gambes vermelles de Ciutadella.

Molls de roca a la planxa. Foto: Bep Al·lès©

Llenguado a la brasa, turbot al cava, molls de roca al caliu, pagre as forn amb patates, lluç amb salsa d’ametlles, rap a l’americana.

Escamarlans a la planxa. Cafè Balear. Foto: Bep Al·lès©

Llagosta amb pebres vermells torrats, llagosta amb patates, pebres verds i alls, gambes vermelles amb suc de taronja i rom, escamarlans grossos a la planxa amb picada d’all i julivert, escopinyes al forn o musclos a la menorquina.

Tàrtar de tonyina amb alvocat, maonesa i arròs blanc. Foto: Bep Al·lès©

Sushi, sashimi, tàrtars de salmó o de tonyina, tataki de tonyina, pollastre amb gambes i ametlles, tempura de llagostins, chop suei de calamar i pinya amb gambes.

Si voleu saber més d’aquest vi elegant i seductor, diferent i especial el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.