La Cantina de Frida, els sabors de Mèxic a Palma

És un dels restaurants mexicans de referència a Mallorca

La Cantina de Frida, els sabors de Mèxic a Palma

Quan sortim fora, quan viatgem una de les coses que més ens agrada, a més de viure i conèixer la cultura i els costums dels llocs elegits, és també anar de restaurants, de provar des de la gastronomia autòctona a aquells restaurants de cuina internacional que ens apropen a noves cultures i a noves cuines.

En aquest sentit en un dels meus darrers viatges a Mallorca he tornat a repetir a la Cantina de Frida, una taqueria, a poques passes de les Rambles de Palma, i que té unes propostes en cuina mexicana més que interessants.

Podem optar pels seus diferents menús, tots ells a bon preu, i amb varietat de plats de cuina mexicana i de tex mex. Des dels tacos, nachos, burritos, quesadillas a altres elaboracions més sofisticades com els ceviches i tiraditos que estan tant de moda, i algunes d’elles també més picants com són els seus tacos de pop.

Destaca també la seva proposta de cockteleria mexicana amb les seves Margaritas i Micheladas a més de la seva carta de Tequilas que té mes de 40 referències.

FIXA GASTRONÒMICA

La cantina de Frida Taquería

Cuina mexicana i tex-mex. Còcteleria i tequilas.

Carrer Baró de Pinopar, 8 – 07012 Palma

Preu mitjà: 15/20€

Menú: 12 o 18 euros

Reserves: 695 44 84 42