Cap Vermell Grand Hotel es prepara, aquesta temporada, per convertir-se en una destinació gastronòmica de referència a nivell mundial Cap Vermell Grand Hotel obre les portes aquest divendres 17 de març

“Aquesta temporada seguirem treballant per seguir sent un hotel destí gastronòmic líder a nivell europeu i convertir-nos en una referència a tot el món”. Així de clar s’ha mostrat Toni Mir, CEO de Cap Vermell Group davant de la imminent obertura de Cap Vermell Grand Hotel aquest mateix divendres.

Una reobertura, ha dit, “que afrontem amb molta il·lusió igual que la temporada que, estic segur, serà molt intensa ja que continuarem esforçant-nos al màxim per portar a Mallorca productes i marques gastronòmiques amb fama internacional i d’altíssim nivell”.

D’aquesta manera, ha explicat Mir, “oferim, tant a residents com a visitants, unes experiències gastronòmiques úniques que, d’una altra manera, per poder viure-les caldria desplaçar-se milers de quilòmetres”. En definitiva, ha conclòs, “proporcionem una vivència gastronòmica sense igual que no té comparació enlloc”.

Així doncs, aquest divendres 17 de març Cap Vermell Grand Hotel obrirà les portes i les dels restaurants d’altíssim nivell que hi ha a l’interior. Entre tots ells destaca VORO, la joia de la corona amb dues estrelles Michelin i dos sols de la Guia Repsol. Al capdavant hi ha el prestigiós xef Álvaro Salazar que, aquest any, tornarà a sorprendre amb dos menús degustació aptes per als més sibarites.

Interior del restaurant VORO, amb dues estrelles Michellin i 2 sols de la Guia Repsol

Els menús VOR i DEVORO són una autèntica mostra de la cuina lliure, personal i compromesa del xef i el seu equip. Es tracta d’una experiència culinària que convida els comensals a gaudir amb tranquil·litat i curiositat d’una gran varietat de plats deliciosos, inspirats en la cuina mediterrània i la terra que l’acull des de fa molts anys, Mallorca.

Cada creació, ha reconegut el xef més d’una vegada, “és única i reflexiva i ha estat concebuda per ser apreciada a través dels cinc sentits”. Una experiència gastronòmica, destaca, “incomparable i difícilment oblidada”.

Però VORO no és l’únic restaurant que brilla a Cap Vermell Grand Hotel. També hi ha altres opcions. Una variada selecció de restaurants on cadascú ofereix el seu propi enfocament i estil culinari.

Tapas Bar, al cor del Cap Vermell Gran Hotel.

Tapas Bar, que ofereix una gran varietat de tapes espanyoles d’autor, representa un autèntic celler amb una selecció fina dels vins mallorquines i còctels lúdics d’inspiració local.

Oferta gastronòmica del restaurant Baleàric.

Balearic, restaurant mediterrani que ofereix una variada gastronomia de peix, carn i opcions vegetarianes amb producte de temporada.

Terrassa del restaurant Ses Oliveres amb vistes a una de les piscines del Cap Vermell Grand Hotel

Ses Oliveres és el restaurant que es troba a la terrassa principal de l’hotel, amb vista sobre la vall de Canyamel. Ofereix una fusió entre receptes de casa nostra i les millors receptes internacionals.

Vista del Country Club, amb Cap Vermell Grand Hotel al fons, i el restaurant Hedonist que pertany a Cap Vermell State

Hedonist Club és el restaurant que s’ubica a Cap Vermell State i és l’opció més ‘healthy’. Cuina saludable i productes locals són les seves dades didentitat. A més, ofereix una variada carta de smoothies, elaborats al moment, per preservar totes les seves qualitats i oferir l’aportació d’energia necessària per ajudar-te abans i després de cada entrenament.

Cap Vermell Grand Hotel ofereix un esmorzar mediterrani autèntic, variat i sorprenent que representa un exemple clar de la gastronomia local de qualitat. Tant els clients com els visitants que no s’allotgin a l’hotel, poden gaudir d’aquesta experiència única. L’esmorzar ha tingut tant d’èxit que atrau un gran nombre de comensals que visiten específicament l’hotel per gaudir-ne.

Una de les habitacions del Grand Hotel Cap Vermell

Però l’experiència gastronòmica no és l’única raó per allotjar-se al Cap Vermell Grand Hotel. L’hotel, l’arquitectura tradicional del qual replica un poble de muntanya mallorquí, posseeix 142 habitacions amb una gran varietat de detalls especials que les fan úniques com, per exemple, una televisió integrada al propi mirall del bany. A més, els llits són molt còmodes i l’elegant bany de marbre amb dutxa efecte pluja i productes Diptyque Paris són només alguns dels detalls que fan que l’estada sigui realment única.

D’altra banda, cada habitació compta amb una terrassa privada moblada, cosa que et permet mimetitzar-se amb el paisatge tradicional mediterrani. Una autèntica experiència per als sentits.

Entrada de Cap Vermell Grand Hotel

En definitiva, Cap Vermell Grand Hotel és molt més que un hotel de luxe. És una destinació gastronòmica en si mateix, amb restaurants d’alt nivell que rivalitzen amb els millors del món. Però també és un lloc per relaxar-se i gaudir de la bellesa natural de l’illa de Mallorca, amb vista a la Vall de Canyamel, en un ambient d’elegància i sofisticació.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.