Oberta la convocatòria del Local Food Gift Challenge 2023

El termini de presentació de les propostes acaba el 27 de febrer 2023

Oberta la convocatòria del Local Food Gift Challenge 2023

L’Associació Leader illa de Menorca, en col·laboració amb el Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment del Turisme de Menorca, i mitjançant el projecte “Els artesans van a l’escola”, inclòs dins l’EDLP-RURAL (Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears, finançat amb fons FEADER), obre la convocatòria d’àmbit local perquè artesans i productors presentin productes per representar a Menorca al World Food Gift Challenge 2023.

La participació en el World Food Gift Challenge, organitzat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Art, Cultura i Turisme (IGCAT), té l’objectiu de donar suport als petits productors locals capaços de produir productes excepcionals, tant comestibles com estris relacionats amb la gastronomia, a la recerca d’allò autèntic, singular i de qualitat amarats d’un gran valor simbòlic. Sovint, els seus productes ens remeten al passat, ja que estan basats en la reinterpretació de quelcom popular afavorint, així, la creació d’un valor afegit pel territori perquè acaba connectant els productes a les històries de la regió. Mitjançant aquest concurs es vol premiar alhora que donar visibilitat internacional a obsequis artesanals d’alta qualitat, tot aplicant sempre criteris de sostenibilitat.

En aquesta ocasió, els diferents premis locals rebran dotació econòmica en metàl·lic, a banda de fer una compra de producte.

El termini de presentació de les propostes acaba el 27 de febrer 2023. Els productes seran entregats a l’Associació Leader illa de Menorca (Ctra Maó-Es Grau  km 0,500. Sa Granja) en horari d’atenció al públic, matins, entre 8.30 h i 14.00 h.

Podeu llegir la convocatòria sencera aquí.