Oberta la convocatòria del Local Food Gift Challenge 2023 El termini de presentació de les propostes acaba el 27 de febrer 2023

L’Associació Leader illa de Menorca, en col·laboració amb el Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment del Turisme de Menorca, i mitjançant el projecte “Els artesans van a l’escola”, inclòs dins l’EDLP-RURAL (Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears, finançat amb fons FEADER), obre la convocatòria d’àmbit local perquè artesans i productors presentin productes per representar a Menorca al World Food Gift Challenge 2023.

La participació en el World Food Gift Challenge, organitzat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Art, Cultura i Turisme (IGCAT), té l’objectiu de donar suport als petits productors locals capaços de produir productes excepcionals, tant comestibles com estris relacionats amb la gastronomia, a la recerca d’allò autèntic, singular i de qualitat amarats d’un gran valor simbòlic. Sovint, els seus productes ens remeten al passat, ja que estan basats en la reinterpretació de quelcom popular afavorint, així, la creació d’un valor afegit pel territori perquè acaba connectant els productes a les històries de la regió. Mitjançant aquest concurs es vol premiar alhora que donar visibilitat internacional a obsequis artesanals d’alta qualitat, tot aplicant sempre criteris de sostenibilitat.

En aquesta ocasió, els diferents premis locals rebran dotació econòmica en metàl·lic, a banda de fer una compra de producte.

El termini de presentació de les propostes acaba el 27 de febrer 2023. Els productes seran entregats a l’Associació Leader illa de Menorca (Ctra Maó-Es Grau  km 0,500. Sa Granja) en horari d’atenció al públic, matins, entre 8.30 h i 14.00 h.

Podeu llegir la convocatòria sencera aquí.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear