Torna la Ruta de l’Hamburguesa Vermella Menorquina 35 establiments s'han adherit a aquesta iniciativa, que s'ha traslladat de la primavera a la tardor aquesta segona edició, i se celebrarà del 7 al 16 d'octubre

L’Associació de Ramaders i Ramaderes de Bestiar Boví de Raça Menorca i Cómete Menorca han tornat a sumar esforços per organitzar la 2a Ruta de l’Hamburguesa de Vermella Menorquina. Un esdeveniment que vol apropar la carn de la raça autòctona a tota mena d’establiments de restauració. El format d’hamburguesa, que cada cuiner interpretarà a la seva manera per fer-les atractives i diferenciades les unes de les altres, pretén donar a conèixer la carn de Vermella Menorquina al gran públic, de manera assequible.

També pretén ser una manera de donar a entendre que la carn picada amb què es fa l’hamburguesa és una part important i de qualitat de l’animal, en el cas dels vedells de la raça autòctona, que passen controls estrictes que garanteixen la marca de qualitat Vermella Menorquina. Entre aquests controls hi ha la puresa de la raça de l’animal, el mode de cria i el benestar animal.

La ruta

Els 35 establiments de restauració que s’han sumat a la iniciativa es reparteixen per tot Menorca. Tot i no arribar als 50 adherits de la primera edició, la valoració és molt positiva, atès que s’han apuntat establiments especialitzats en hamburgueses, a més de nous locals que donaran a tastar la carn de Vermella Menorquina. Arribar a aquesta xifra suposa un èxit per assolir l’objectiu principal de l’Associació, que és donar visibilitat i valor al producte amb segell de qualitat Vermella Menorquina i que inclou carn, formatge i gelat.

En concret, formen aquesta ruta els següents establiments, que també es poden consultar en aquest mapa:

Ciutadella:

 • The Blarney
 • Rissaga
 • Plats a casa
 • Ulisses
 • Miramar Cala Blanca
 • Cittadella
 • Cafè Aurora
 • Racó des Palau
 • Puspaayu
 • Portal des Pins
 • Impar
 • Pins 46

Ferreries:

 • Loar Ferreries
 • Cape Nai Melià Cala Galdana

Es Mercadal:

 • Hostal Jeni
 • Es Tomàtic
 • S’Ambosta
 • Racó Macaret
 • The Tapas

Es Migjorn Gran:

 • Chic
 • Nivi Melià Villa Le Blanc

Alaior:

 • Es Festuc
 • El Pulpo
 • Dgusta-lo

Maó:

 • Urban Mô
 • Restobar Mo
 • Taco Wey
 • Bar Pasaje de Madrid al Cielo
 • Arjau
 • Augustin
 • Factoria Baixa
 • Disbarat
 • Xauxa
 • Can Miquel

Sant Lluís:

 • S’Olivera
Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.