Mr Jaume, de nou en mans de la família Mesquida Jaume Mesquida Piris ha donat el relleu al seu fill Jaume Mesquida Florit,  que s’ha format al seu costat en l’ofici de cap de sala a més de ser un reconegut sumiller de formació.

Mr Jaume - Cala en Bosch

Bep Al·lès / Ciutadella – El restaurant Mr. Jaume al Lago de Cala en Bosch, torna a estar en mans dels seus fundadors, la família Mesquida Piris de Ciutadella, que ha tornat a agafar les brides d’un dels temples de la cuina marinera a l’illa, especialitzat en calderes de peix i marisc, a més de la de llagosta, arrossos caldosos dins el tià de terra i també els seus peixos al forn a la menorquina, sense deixar de banda les seves conegudes graellades de peix i marisc.

Jaume Mesquida Piris ha donat el relleu al seu fill Jaume Mesquida Florit,  que s’ha format al seu costat en l’ofici de cap de sala i que per tant és coneixedor de la clientela, especialment la local, a més de ser un reconegut sumiller de formació i que ha fet una nova carta de vins on no hi manca una referència de pràcticament cadascun dels cellers que hi ha actualment a l’illa, amb una clara aposta pel producte local, com és també el cas del peix, les carns i les verdures que hi serveix.

La cuina de Mr. Jaume és una cuina d’essència marinera, cuina de pescadors i de senyors de barca. Cuina magistralment els peixos al forn amb patates i tomàtiga a la menorquina, on destacam la seva ratjada, tot un plaer pels sentits com ho fa també amb peixos com la rotja o els molls, també al forn, com els calamars plens. Cuina de tota la vida, cuina de les avies i mares compromesa amb el producte local de temporada.

Aquest restaurant guarda a la seva carta plats de la gran cuina menorquina del marisc, com les escopinyes al forn, les ortigues de mar fregides, els musclos del port de Maó a la planxa o al vapor, com també hi trobarem un paradís de calderes de peix, de marisc o de llagosta vermella de Menorca, juntament amb els seus arrossos caldosos o els melosos dins el tià de terra, sent un dels pocs restaurants que els elabora. També merescuda fama tenen les seves paelles, arrossos negres i com no les seves graellades de peix, de marisc o mixtes, que són uns dels plats més demanats pel públic local, que enguany tornarà a gaudir de la cuina dels Mesquida.

També les carns de Menorca hi són presents, porcella, cuixa o espatlla de be al forn, conill amb tàperes, i les carns de vedella de l’illa pels carnívors.

Mr Jaume - Cala en Bosch

També hi trobam a la carta una interessant mostra de cuina marinera que va des de les cloïsses amb salsa verda a un excel·lent tàrtar de salmó, passant per clàssics de la cuina internacional com les orades i llobarros a la sal, el llenguado a la meuniere o els peixos a l’espatlla, a més de receptes tant nostres com el gall de Sant Pere fregit amb alls o unes albergínies plenes.

Cuina compromesa, sense floritures, on el producte és el protagonista és el que trobarem aquest estiu a Mr. Jaume, amb el mateix equip de sempre, amb un bon servei a la sala i també amb interessant propostes casolanes, tant a la carta com a la carta de postres, sense deixar de banda opcions per als que hi van en família amb plats per a infants o bé per si el que volem al migdia és fer un plat combinat després del matí a la platja.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.