XUROA llança la secció “Fet a Menorca – Hecho en Menorca”, dedicada a donar suport al producte local Nova secció al marketplace del comerç de Menorca per promocionar els articles Km. 0.

La plataforma marketplace creada per ASCOME – Associació de Comerciants de Menorca té ara disponible aquesta secció destinada a impulsar, publicitar, promocionar i vendre el producte local de Menorca. Des d’aquest espai a XUROA.com es reivindica a més la importància del comerç de proximitat com a element identitari de l’Illa.

Amb aquesta iniciativa s’insta que la població augmenti el consum de productes “Km. 0”, com a exercici saludable per a l’economia local, el mercat laboral i fins i tot el medi ambient.

El tipus de productes considerats “Fet a Menorca – Hecho en Menorca” a XUROA.com són aquells elaborats i acabats, totalment o parcialment, dins de Menorca. O bé, fabricats totalment o parcialment fora de Menorca però l’autoria intel·lectual, marca i/o disseny dels quals pertanyen a un comerç o empresa radicats a l’Illa.

XUROA.com és el marketplace del comerç de Menorca, que ASCOME va llançar definitivament l’abril del 2020, en ple confinament general ocasionat per la crisi sanitària derivada de la COVID-19 i quan l’activitat als comerços físics estava més restringida.

És una plataforma conjunta multisectorial que permet als clients comprar els articles que desitgin a través d’internet. Comprar directament als comerços locals de proximitat, l’aportació econòmica i social dels quals es reinverteix íntegrament a l’illa. Apostar pel comerç local és ajudar el futur de l’economia de l’illa. A més de poder vendre els seus productes en línia, les empreses adherides a XUROA.com es promocionen gratuïtament i augmenten la seva presència a la xarxa.

ASCOME, associació adherida a la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca (PIME Menorca), compta per a aquesta iniciativa amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i de l’Ajuntament de Maó.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week