XUROA llança la secció “Fet a Menorca – Hecho en Menorca”, dedicada a donar suport al producte local

Nova secció al marketplace del comerç de Menorca per promocionar els articles Km. 0.

XUROA llança la secció “Fet a Menorca – Hecho en Menorca”, dedicada a donar suport al producte local

La plataforma marketplace creada per ASCOME – Associació de Comerciants de Menorca té ara disponible aquesta secció destinada a impulsar, publicitar, promocionar i vendre el producte local de Menorca. Des d’aquest espai a XUROA.com es reivindica a més la importància del comerç de proximitat com a element identitari de l’Illa.

Amb aquesta iniciativa s’insta que la població augmenti el consum de productes “Km. 0”, com a exercici saludable per a l’economia local, el mercat laboral i fins i tot el medi ambient.

El tipus de productes considerats “Fet a Menorca – Hecho en Menorca” a XUROA.com són aquells elaborats i acabats, totalment o parcialment, dins de Menorca. O bé, fabricats totalment o parcialment fora de Menorca però l’autoria intel·lectual, marca i/o disseny dels quals pertanyen a un comerç o empresa radicats a l’Illa.

XUROA.com és el marketplace del comerç de Menorca, que ASCOME va llançar definitivament l’abril del 2020, en ple confinament general ocasionat per la crisi sanitària derivada de la COVID-19 i quan l’activitat als comerços físics estava més restringida.

És una plataforma conjunta multisectorial que permet als clients comprar els articles que desitgin a través d’internet. Comprar directament als comerços locals de proximitat, l’aportació econòmica i social dels quals es reinverteix íntegrament a l’illa. Apostar pel comerç local és ajudar el futur de l’economia de l’illa. A més de poder vendre els seus productes en línia, les empreses adherides a XUROA.com es promocionen gratuïtament i augmenten la seva presència a la xarxa.

ASCOME, associació adherida a la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca (PIME Menorca), compta per a aquesta iniciativa amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i de l’Ajuntament de Maó.