VORO, l’únic restaurant a les Balears amb 2 estrelles Michelin i 2 sols Repsol, obre les portes aquest 15 de març

VORO, l’únic restaurant a les Balears amb 2 estrelles Michelin i 2 sols Repsol, obre les portes aquest 15 de març

El restaurant VORO, ubicat a Cap Vermell Grand Hotel i l’únic restaurant de les illes que compta amb 2 estrelles Michelin i 2 sols Repsol, obre les portes aquest proper divendres 15 de març.

Amb el reconegut xef Álvaro Salazar al capdavant, aquest restaurant, considerat el vaixell insígnia del panorama gastronòmic balear, es proposa elevar encara més l’experiència culinària i el tracte personalitzat, limitant el nombre de comensals per nit a un màxim de 24 persones.

Álvaro Salazar ha explicat que “l´experiència culinària va més enllà del que hi ha al plat, buscant crear records memorables i moments especials per als comensals”.

L’objectiu, ha afegit, “és garantir que cadascun dels nostres convidats visqui una autèntica experiència gastronòmica i, el més important, que sigui completament única”.

Així, VORO afronta, a partir del 15 de març i coincidint amb l’obertura de Cap Vermell Grand Hotel, una temporada que promet ser molt intensa. Tant és així que, per tal de garantir una experiència culinària sense inconvenients i evitar llargues esperes, es recomana reservar amb antelació.

Álvaro Salazar retrà, un any més, homenatge a la riquesa gastronòmica del país, posant especial èmfasi a la Mediterrània ia la seva terra natal, Andalusia. La utilització del producte local de Mallorca serà també un dels trets identitaris més destacats de VORO que oferirà una autèntica mostra de la cuina lliure, personal i compromesa d’Álvaro Salazar i el seu equip.

Per al prestigiós xef, el seu compromís “va més enllà de l’elaboració de plats, és una passió que es reflecteix a cada detall, a cada tècnica, a la recerca incansable de l’excel·lència”.

A pocs dies de l’obertura de l’únic 2 estrelles Michelin de les Balears, l’equip treballa incansablement per “sorprendre i emocionar els nostres comensals a cada mos, elevant la gastronomia de les Balears a la categoria d’art”.

I és que per a tots els que conformen VORO, “la gastronomia és més que una professió, és una forma de vida que mostra el resultat d´anys de dedicació, d´aprenentatge i d´amor per l´art de cuinar”. Junts, diuen, “seguirem escrivint noves històries a cada plat ia cada moment compartit”.

Per la seva banda, Toni Mir, CEO de Cap Vermell Group, afirma que “és un privilegi acollir al nostre complex hoteler VORO, un referent en el món gastronòmic a nivell nacional i internacional”.

VORO i Álvaro Salazar, ha afegit Mir, “a més d’enriquir la nostra oferta gastronòmica, afegeixen un valor incomparable a l’experiència global dels nostres clients on la creativitat i el talent d’Álvaro es fusionen amb la bellesa natural del nostre entorn mediterrani, elevant el concepte de l´alta cuina a noves altures”

Per a Cap Vermell Grand Hotel, continua dient, “comptar amb un restaurant de la categoria de VORO i un xef com Álvaro Salazar significa poder oferir una experiència gastronòmica excepcional i única, reafirmant així el nostre compromís amb la innovació, la qualitat i el servei d’excel·lència .”

Finalment, ha explicat el CEO de Cap Vermell Group, “havent defensat les 2 estrelles, la família Cap Vermell ja s´ha fixat l´objectiu d´aconseguir la màxima distinció d´excel·lència de la Guia Michelin i assolir la fita històrica de tenir 3 estrelles per primera vegada a les Balears”.