Baleària

La segona edició de la Fira del Formatge Mahón-Menorca arriba amb una trentena d’estands de productors de formatge

Aquest dimarts matí s’ha presentat a la plaça Esplanada la programació de la Fira del Formatge Mahón-Menorca que se celebrarà aquest cap de setmana a Maó. Enguany, l’esdeveniment comptarà amb un total de 31 parades de productes. Concretament, 20 estands seran de productors de formatge amb denominació d’origen Mahón-Menorca; set parades seran d’empreses productores adherides a la Ruta Europea del Queso; i quatre dedicades a beguda fabricada a l’illa.

La Fira, que enguany arriba a la seva segona edició, comptarà amb activitats com tastos sensorials, mostres de cuina, mostres culturals de teatre, música i ball tradicional.

A més, dins el mateix marc de la fira, experts mundials d’aquest producte impartiran conferències sobre la temàtica del formatge i dels làctics, com són l’expert afinador de formatges francès François Bourgon, l’expert en formatges Enric Canut, així com Inés Seguí García, oficial de comunicació de l’Aliança Cooperativa Internacional que representa a 310 organitzacions cooperatives de 107 països.

Tres jornades de fira

La fira s’inaugurarà divendres 20 d’octubre a les 17.00 hores. Durant el capvespre tindrà lloc un glossat amb Soca de Mots, una conferència i tast, teatre de carrer per a infants i un espectacle musical a càrrec de A Romandre.

La segona jornada obrirà portes a les 10.00 hores i s’estendrà fins a les 20.00 hores, al transcurs de la qual hi haurà tastos, conta contes, actuacions musicals i passa carrers de gegants.

Finalment, la jornada de diumenge comptarà amb dues mostres gastronòmiques i l’actuació musical d’Eva Pons Trio. La Fira tancarà portes a les 14.00 hores.

A la presentació, hi han assistit el batle de Maó, Héctor Pons; la tinenta de batlia de Promoció Econòmica, Susana Salom; la consellera d’Economia del Consell Insular, Maria Antònia Taltavull; la directora insular d’Economia, Sandra Beltrán; i el president de la Cooperativa del Camp, Tomeu Pons.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.