Baleària

Les virtuds medicinals de la llimona 

La llimona és un dels fruits amb més virtuds medicinals, entre elles és un inhibidor de la gana, pel que anirà bé als que volen fer règim i pedre els quilos agafats a l’estiu. A més a més estabilitza el nivell de sucres a la sang.

Si som d’aquells de menjar ràpid, amb ansietat, si bevem un poc de suc de llimona mesclat amb aigua abans de cada menjar, notarem una milloria, a més a més actuarà com a digestiu.

També és molt recomanable beure en dijú un gotet d’aigua amb suc de llimona que beneficiarà el teu fetge tot activant la secrecció de bilis i tenir millors digestions al llarg del dia.

Una altre de les nombrosses virtuds de les llimones és que estimulen l’activitat renal i el sistema diurètic, tot sent molt favorables per a eliminar líquids i combratre la celulitis.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.