La «Nit amb candela» reuneix a centenars de veïns i visitants a Alaior per gaudir d’una vetllada especial Locals, terrasses, bars, restaurants i cafeteries varen enregistrar una extraordinària afluència

Dijous vespre Alaior va viure una nit màgica. Centenars de veïns i visitants varen gaudir de la primera ‘Nit amb candela’ de l’estiu, una activitat especial que és única a les Illes Balears, fet que destaca la singularitat d’Alaior en la seva oferta cultural i turística per proporcionar als veïns al·licients per quedar al municipi i atraure a turistes arreu de l’illa. Els menorquins ja tenen a Alaior com a punt de referència per gaudir d’activitats originals, com les ‘Nits amb candela’.

Els visitants varen gaudir d’un recorregut romàntic pels distints carrers i places del centre històric d’una forma diferent: baix la llum de les candeles. Un recorregut sorprenent que permet experimentar com era la ciutat dècades enrere, abans de l’arribada de l’enllumenat públic. Així mateix, la Nit amb candela suposa un estalvi en despesa energètica.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, es mostra molt satisfet per l’acollida d’aquesta edició després dels èxits dels anteriors anys. Destaca la dinamització de la ciutat gràcies a esdeveniments com aquest, que va comptar amb actuacions de molt alt nivell com les d’A Romandre, Mèrvils Duo, Aram Pino, Aram Pino, Projecció i Los Chaveas.

Locals, terrasses, bars, restaurants i cafeteries varen enregistrar una extraordinària afluència de clients tota la nit, creant-se un molt bon ambient arreu de tot el casc antic de la ciutat.

Les pròximes nits en candela seran el 27 de juliol i el 17 i 31 d’agost.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.