Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

El Celler Sa Premsa, tot un clàssic a Palma des de 1958

Són molts els menorquins i menorquines que quan han anat a passsar uns dies a Palma han escollit el Celler Sa Premsa per a dinar o sopar de les seves especialitats en cuina mallorquina.

Els inicis del Celler Sa Premsa es remunten al mes de maig de 1958 quan Antonio Mayol, banquer de formació, va apostar per convertir un antic magatzem en el centre de Palma en un acollidor restaurant. Sense coneixements de restauració ni hoteleria, va decidir crear un espai en què qui volgués, pogués gaudir de la cuina mallorquina sense importar la seva procedència, gustos o inquietuds.

Frit mallorquí del Celler Sa Premsa. Foto: Bep Al·lès©

El boca-orella durant els primers anys va propiciar l’èxit del restaurant i va fer que molts mallorquins fessin una parada al Celler Sa Premsa. Una tradició que també va ser transmesa als turistes de l’illa aconseguint que, tant pels locals com pels visitants, degustar una menjada al Celler Sa Premsa es convertís en una visita obligada.

Més de mig segle després, el somni d’Antonio segueix essent una realitat i el restaurant una aturada obligada. De la mà de la tercera generació familiar, no ha perdut la seva essència: el preu, la qualitat i el servei. La fórmula de l’èxit des dels seus inicis.

Porcella al forn, tot un clàssic del Celler Sa Premsa. Foto: Bep Al·lès©

La cuina del Celler Sa Premsa es distingeix pels sabors de la cuina mallorquina de sempre. Llengua amb tàperes, sopes mallorquines, albergínies farcides, arròs brut, gató amb gelat d’ametlles i un llarg etcètera, són algunes de les especialitats de la casa.

Plats cuinats a foc lent i amb molt d’amor, com fan les mares i les padrines. El menjar de sempre, com a casa, però al centre de la ciutat de Palma. Un espai tan pels amants de la cuina mallorquina com per aquells que volen descobrir la seva gastronomia.

CELLER SA PREMSA
Plaça Obispo Berenguer de Palou, 8 (Plaça des Patins)
07003 Palma de Mallorca.
+34 971 72 35 29
mail@cellersapremsa.com
www.cellersapremsa.com

HORARI
Dilluns a Dissabte
12.00 – 16.00
19.30 – 23.30
Diumenge tancat

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.