Baleària

La Fundació Foment del Turisme de Menorca col·labora en la nova edició del mapa de producte local d’Agroxerxa La publicació recull 270 botigues que venen producte local de Menorca i 135 restaurants que l’empren a les seves elaboracions

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i Agroxerxa han finançat l’edició d’un nou mapa del producte local de Menorca. Es tracta d’una versió millorada i actualitzada del primer mapa publicat fa uns anys per Agroxerxa, la iniciativa de suport a la comercialització dels productes locals provinents de la pagesia i de la pesca de Menorca.

Aquesta publicació recull els 270 punts de venda de producte local de Menorca i els 135 restaurants que l’empren a les seves elaboracions, recolzant així l’activitat del sector primari de l’illa, donant valor als seus productes i apostant per un consum de proximitat i sostenible. El nou mapa d’Agroxerxa es converteix en una eina molt útil per a totes les persones interessades a consumir producte local de Menorca o descobrir els seus paratges, ja que la publicació inclou també informació sobre platges, carreteres, el Camí de Cavalls, espais naturals o informació sobre la toponímia dels llocs de Menorca, entre d’altres. El mapa pretén, així mateix, servir de vincle entre els turistes que visiten l’illa fora de la temporada turística i el producte local i les persones que el comercialitzen.

Per a l’elaboració del nou mapa de producte local, Agroxerxa va utilitzar la base del mapa de la IDE Menorca (Infraestructura de Dades Espacials), un servei d’informació territorial que facilita l’accés i l’ús de la cartografia i la informació territorial existent sobre Menorca.

El nou mapa d’Agroxerxa, que ha estat elaborat en el marc del projecte “Valoritzar el sector pesquer a través dels seus productes” cofinançat pel Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears i el Fons Europeu Marítim i de Pesca a través de l’Associació Leader Illa de Menorca, està disponible als ajuntaments, a la seu del Consell Insular, Sa Granja, Sa Roqueta, l’Institut Menorquí d’Estudis i les oficines de turisme de Menorca.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.