L’Hotel Sagitario aposta per la cuina i el producte local

L’Hotel Sagitario de Ciutadella, a Cala Blanca, ha tornat a obrir les seves portes amb els seus buffets lliures i els balls dels diumenges capvespre, a més de diferents activitats destinades al públic local, que valora i té com a referent el su buffet lliure, al que Sebastià Triay Fayas l’hi ha donat sempre el seu toc personal, i de qualitat.

Enguany el que més destaca del buffet lliure del Sagitario és la ferma aposta pel producte local i a la vegada per la cuina menorquina, i ho fa de la sinergia entre el sector primari i el sector turístic fruit de la compra de tres llocs per part de la família Triay Amorós com els de S’Aranjasa, Biniatzem i Son Marc, que abasteixen al Sagitario de carn, productes làctics a més de fruites i verdures de temporada.

Diumenge passat vam anar a tastar el bufet de l’Hotel Sagitario per a celebrar un dinar familiar i vam poder veure in situ aquesta aposta amb les taules de formatges vells i semi curats de Biniatzem , a més dels embotits com sobrassada, carn i xulla i cuixot del llocs esmentats, o una aposta per la gastronomia de ca nostra com les torrades de pa de pagès amb sobrassada frita i mel de Menorca.

També al bufet destaquen les carns de Menorca, com les vedelles criades a Biniatzem que es serveixen al grill/planxa del buffet on es cuinen al gust del client mitjanes i entrecots de vedella, costelles de porc i llom, a més d’hamburgueses casolanes del lloc de Sebastià Triay as Mercadal.

A més de les carns de vedella, porc i pollastre fetes al moment a la planxa, destaca també la seva porcella al forn, que és un dels plats més demandats de l’oferta del Sagitario.

Altres plats de cuina menorquina que podrem trobar, segons la temporada i del dia, van des de les albergínies plenes a les pilotes amb tomatigat, a les carns amb pebres o amb salsa, o plats arrelats a la nostra cuina com els calamars a la romana casolans, o els arrossos a la paella que mai solen mancar.

També a les postres hi ha rebosteria menorquina com les tortades o els crespellets, a més en temporada les fruites que es recol·lecten als llocs del grup empresarial.

Però a més de la cuina i el producte local del bufet dels diumenges, els client del Sagitario també han recuperat les seves sessions de cafè amb música i ball, que estan amenitzades per la incombustible Cati Criss.

Bona cuina, qualitat, producte local, música, ball i detalls com una porció de formatge “Sagitario Biniatzem” són el còctel amb els que Sebastià Triay sap seduir i fidelitzar els seus clients.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.