Signatura del conveni entre el Consell Insular i l’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica

La setmana passada, el conseller de Projecció Econòmica, Miquel Company, i el President de l’Associació de productors d’agricultura ecològica de Menorca (APAEM), Bartomeu Pons, van signar un conveni de col·laboració per a millorar la promoció del producte ecològic produït a Menorca.

El departament de Projecció Econòmica del Consell Insular valora positivament la producció agrària ecològica per ser un sistema de producció respectuós amb el medi ambient i en el qual s’intenta economitzar al màxim la utilització de recursos no renovables. Aquest sistema de producció dóna com a resultat uns productes agroalimentaris de qualitat, molt valorats pel consumidor i, per tant, amb un valor afegit, cosa que contribueix a fer que sigui una bona alternativa per a l’agricultura de Menorca. 

L’APAEM és l’única associació a Menorca dins l’àmbit geogràfic de Menorca que agrupa i informa als productors i elaboradors de productes agraris ecològics sobre noves tècniques i oportunitats d’aquest negoci. El Consell Insular ha volgut donar suport a aquesta Associació amb una aportació econòmica de 15.000€ a través d’un conveni de col·laboració per a subvencionar la promoció del producte ecològic a Menorca i a induir al consumidor a adquirir productes d’agricultura ecològica. Entre el llistat d’actuacions promocionals que abarca el conveni s’inclouen:

  • Publicitat en revistes especialitzades, tanques publicitàries i mitjans de comunicació.
  • Gravació de programes de difusió i promoció de la producció agrària ecològica de Menorca.
  • Redacció de continguts, coordinació de la publicitat dels productors menorquins, difusió i distribució de l’Agenda d’Agricultura Ecològica Illes Balears.
  • Organització i participació en fires de producte ecològic o local, xerrades, cursos, seminaris, mercats, mostres, tast, reunions o esdeveniments i activitats similars de relacions públiques.
  • Organització, participació i coordinació de fires.
Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.