El Govern signa la concessió d’un préstec reintegrable en favor de Quesería Menorquina S.L per valor d’1 milió d’euros. La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera acorda les condicions per a la generació del préstec que permetrà garantir la continuïtat de l’empresa de transformació lletera de Menorca, amb la implantació d’un pla estratègic

L’empresa Quesería Menorquina S.L és la beneficiària d’un préstec reintegrable que concedeix del Govern de les Illes Balears per valor d’1 milió d’euros, segons un Acord de Consell de Govern del passat 8 de juny, que s’ha ratificat el passat dia 2 d’agost amb la formalització de l’escriptura notarial i del contracte de l’operació.

El Govern dona curs a la demanda de finançament expressada pel Consell d’Administració de la mercantil menorquina, amb l’objectiu de garantir l’aplicació d’un pla estratègic que garanteixi el manteniment de l’activitat, les marques, les línies de producte i les estratègies comercials que redundin en la viabilitat de Quesería Menorquina i del manteniment dels llocs de feina.

La consellera Catalina Cladera, en nom del Govern, i el conseller delegat de l’empresa, Jesús Mª Esparza, han participat en l’acte de signatura, pel qual es tanca l’operació, amb l’aval de les instal·lacions de Quesería, situades al Polígon Industrial de Maó, segons l’acord de la Junta d’Accionistes de la mercantil del passat 28 de juliol.

El termini per la devolució del préstec s’ha fixat en 5 anys, amb un any de carència. El desemborsament de la quantitat pactada es realitzarà de manera immediata, prèvia acreditació de la inscripció de la garantia hipotecària establerta davant la Direcció General del Tresor, Política Financera i Patrimoni.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.