La Menorquina presenta nou nous gelats al cartell de 2024 i torna a apostar per la proximitat

El cartell de les Balears inclou l'icònic Bombón mallorquín, el 57 i l'aluda de vainilla; i com a novetat el Laccao, un gelat de cacau amb una banda de nata

La Menorquina presenta nou nous gelats al cartell de 2024 i torna a apostar per la proximitat

La Menorquina, icònica marca creada a Alaior (Menorca) per Fernando Sintes el 1940 i especialitzada en la fabricació de gelats, presenta el cartell del 2024 amb nou novetats per al canal d’hotels, bars i restaurants. La companyia, que continua posant en valor els seus orígens i allò que això representa de qualitat, exclusivitat i respecte pel medi ambient, arriba amb el cartell més atrevit, innovador i complet en anys, amb una presentació molt divertida adreçada al consumidor nacional i internacional mitjançant una comunicació molt clara i visual.

Entre les novetats destaca el gelat “Eivissa Sea Salt Roll”, que barreja el sabor dolç amb el salat en impregnar la xocolata que la recobreix amb sal d’Eivissa. Una picada d’ullet per als eivissencs. La Menorquina posa nom a tots els seus gelats per facilitar l’experiència de la degustació a grans i petits, recupera el nom del “Truficono” i anomena el polo de menta “Mint Lolly”. Entre els nous sabors hi ha el polo bombó Kikos amb blat de moro d’Aragó o el Roll d’avellanes de Tarragona. A l’oferta també s’introdueixen el gelat en barreta “Peanut Crik” a base de cacauets i el “Choco Gol”, un gelat que causarà furor a l’Eurocopa del proper estiu. Els gelats de La Menorquina estan elaborats amb nata, ametlles de Mallorca, avellanes de Tarragona, cacau d’origen sostenible (amb la certificació de Rainforest Alliance) i fruites de proximitat, com ara cítrics de Llevant, síndries d’Andalusia i maduixes de Huelva.

A més, l’oferta específica de les Balears inclou l’icònic Bombón mallorquín, el 57 i l’aluda de vainilla tan estimats pels menorquins. I com a novetat aquest any La Menorquina ha dissenyat el Laccao, un gelat de cacau amb una banda de nata.

A les creacions ja esmentades se sumen dues noves referències trencadores. Amb Donettes®, La Menorquina ha creat la minirosquilla gelada per fer-nos aquest estiu molt més divertit, mentre que per a Danonino s’ha dissenyat el “Heladino”, una nova varietat en la categoria de gelats infantils del seu sabor supervendes de maduixa i plàtan, amb un 40% menys de sucres. Després de l’èxit dels productes sota llicència, La Menorquina manté la col·laboració amb Lacasitos®, Chupa Chups®, Granini®, Cacaolat®, Trina® i Donuts® per fer gelats únics i diferencials. Al cartell continua el gelat Farggi de dolç de llet després de l’èxit de l’any passat.

La resta del cartell es completa amb les referències favorites dels consumidors per a un total de 32 gelats: 7 bombons (Ametllat, Nata, Blanc, Kikos, Farggi, Hazel Roll i Eivissa Sea Salt Roll), 6 cucurutxos (Truficono, Cookies, Sense Sucres, XL, Chupa Chups® i Lacasitos®), 3 específics per a Balears (Bombón mallorquín, 57 i aluda de vainilla), 4 snacks (Stracciatella, Almond Crak, Peanut Crik, Sandwich Lacasitos®), 4 infantils cremosos (Donettes® Donuts®, ChocoGol i Laccao) i 8 refrescants (Danoní, Granini®, Mint Lolly, Mini Pols, Pol Sandía, Pol Up Llimona, Pol Up Maduixa i Trina®).

Lacrem, la companyia matriu de La Menorquina i de la marca de gelats premium Farggi, preveu superar els 120 milions d’ingressos el 2024, un nou increment important després d’assolir els 105 milions de l’exercici anterior, confirmant el canvi experimentat els darrers anys. Iván Leal, CEO de l’empresa, assegura que “s’ha fet una feina molt minuciosa i estem molt satisfets de la resposta dels consumidors, que aprecien la qualitat dels nostres productes, la proximitat de la marca i la nostra aposta per comptar amb ingredients de la nostra terra, tant de Menorca i la resta de Balears com de tota la Mediterrània”.

El creixement experimentat des del 2020 ha permès consolidar La Menorquina com el primer fabricant espanyol de gelats de marca pròpia, alhora que ha redundat a l’ocupació, que portarà l’empresa a superar les 700 persones de plantilla mitjana en aquest exercici. Als mercats exteriors, la progressió ha estat molt rellevant i s’ha triplicat en els darrers anys, amb el Regne Unit, els Estats Units i Portugal com a principals destinacions. La Menorquina arriba avui al voltant de 40 països de tot el món.

Sobre La Menorquina
La Menorquina porta des del 1940 produint gelats de qualitat excepcional. Una història de més de 80 anys des de l’obertura del primer obrador de la marca a Alaior, Menorca, i que des dels seus inicis fins avui ha sabut mantenir l’esperit atrevit i innovador del fundador per oferir als consumidors productes de qualitat que agraden a la gent valorant el producte d’origen i l’autenticitat. Més informació a www.lamenorquina.com.